x

20:07

10 september, 2018

För er som har planer på att anlita en doula eller förlossningsfotograf men ännu inte är helt övertygade…

10 september, 2018

Floras förlossningsberättelse

10 september, 2018
empty image
empty image

En förlossning som gav mig både tårar och gåshud. Tack Ani och Johannes för att jag fick lov att dela med mig av dessa bilder, vilket oslagbart team ni var! ♥

92

9 comments

 1. Såååå vansinnigt vackra bilder!! =D Så mycket teamwork, kärlek & känslor!! Stort Grattis till den nya familjen!! U rock!!
  Kramar i massor från Stinas doulasyster Malin <3

 2. Åh, så fantastiskt! Hade jag bott i södra Sverige hade jag velat ha dig som doula och förlossningsfotograf på min nästa förlossning!!❤️

 3. My heart is bursting with love for all three of you. What a powerful documentation of the intensity of birth, the love and sweetness of your relationship, and the amazement of Flora, the most adorable and precious new life. Thank you so much for sharing your beautiful experience with me. I’m sitting at my desk at work covered in happy tears. Congratulations!

 4. Åh, jag får sån gåshud! Med en liten kille på 12 veckor här hemma fick jag en riktig flashback! Fantastiskt med förlossningar! Vilka underbara bilder du tagit! ♡

 5. Herrgud vilka fina bilder du tar, både dessa bilderna och dom i förra inlägget är helt fantastiska!

 6. Såå roligt med nya inlägg! Har gått in här alltid då och då i hopp om att det ska ha dykt upp något nytt:) du är en favorit!

 7. FANTASTISKA bilder! Vilken känsla du lyckas fånga. Så vackert. OJ OJ OJ vad jag önskar att du kunde få vara vår doula vid (förhoppningsvis) framtida förlossning. Är inte gravid nu men längtar så mycket. Detta gjorde inte längtan mindre… 🙂

 8. Tusen tack för det magiska ögonblicket. Du hjälpte oss så mycket! Jag kände mig bekväm, trygg och avslappnad och min sambo också. Jag vill bara säga att du är så snäll och det är viktigt om man jobba med människor.

  Tusen tack igen

Leave a comment