x

Semesternaglar

9 augusti, 2017

Fuengirola 2017

9 augusti, 2017
empty image

Förlåt för obefintlig uppdatering men jag har hamnat i en seriös efter-semestern-svacka. Vill bara åka tillbaka, klamra mig fast vid den kravlösa ledigheten ett tag till. Jag brukar känna mig ganska ”klar” efter två veckor i solen men… inte denna gången! Buhuhu! 😭🙈 Ska njuta järnet några dagar till nu och verkligen suga ur det sista innan det är dags att på måndag återgå till vardagen så som den brukar se ut. Jag har en Vara-visit samt en släktträff på Brännö att hinna med innan dess så åker uppåt redan i kväll. Dröjer det alltför länge mellan inläggen så vet ni väl att jag finns på instagram? ♥ —–>@stinalee.se

23

5 comments

  1. Tjohii!! Vad glad jag blev över uppdateringen här 😀 verkar som du/ni haft det helt underbart i värmen. Här har vi typ regnat bort haha. Själv har man en vecka i Grekland att se fram emot. Kram!

  2. Jag känner mig helt deppig så här efter semestern.Det gick liksom alldeles för fort. Jag behöver egentligen ledigt ett par veckor till. Minst!

  3. Hej Eva! Jag kommer tillbaka, var så säker… 🙂 Tiden räcker inte riktigt till just nu men försöker att i alla fall uppdatera på instagram så följ mig gärna där om du inte redan gör det. Kram

Leave a comment