x

Semesternaglar

9 augusti, 2017

”ERROR: Incorrect password”

9 augusti, 2017

Fuengirola 2017

9 augusti, 2017
empty image
empty image

Förlåt för obefintlig uppdatering men jag har hamnat i en seriös efter-semestern-svacka. Vill bara åka tillbaka, klamra mig fast vid den kravlösa ledigheten ett tag till. Jag brukar känna mig ganska ”klar” efter två veckor i solen men… inte denna gången! Buhuhu! 😭🙈 Ska njuta järnet några dagar till nu och verkligen suga ur det sista innan det är dags att på måndag återgå till vardagen så som den brukar se ut. Jag har en Vara-visit samt en släktträff på Brännö att hinna med innan dess så åker uppåt redan i kväll. Dröjer det alltför länge mellan inläggen så vet ni väl att jag finns på instagram? ♥ —–>@stinalee.se

37

13 comments

 1. Tjohii!! Vad glad jag blev över uppdateringen här 😀 verkar som du/ni haft det helt underbart i värmen. Här har vi typ regnat bort haha. Själv har man en vecka i Grekland att se fram emot. Kram!

 2. Jag känner mig helt deppig så här efter semestern.Det gick liksom alldeles för fort. Jag behöver egentligen ledigt ett par veckor till. Minst!

 3. Hej Eva! Jag kommer tillbaka, var så säker… 🙂 Tiden räcker inte riktigt till just nu men försöker att i alla fall uppdatera på instagram så följ mig gärna där om du inte redan gör det. Kram

 4. Av respekt för dina läsare skulle jag om jag var du vara lite mer tydlig med om bloggen inte ska uppdateras alls längre eller om det bara är en period. Att som läsare gå in med jämna mellanrum och möta samma inlägg är tröttsamt och jag kommer nu inte återvända.

 5. Hej!
  Vilken klinik gjorde du din gastroskopi på? Så tacksam för svar.
  Bästa hälsningar
  Hanna-sofie

 6. Hej Stina! Jag undrar om du skulle vilja skriva ett blogginlägg om ditt hår? Jag har följt din blogg länge, och läste förstås också under perioden när du skrev om hur hårets kvalitet förändrades. Gick från att vara friskt och tjockt till att gå av, kala fläckar osv! Måste varit hemskt! Jag har själv haft liknande besvär. Fy vilket trauma att duscha och borsta håret! Du hade ju lite olika teorier om orsak: autoimmun sjukdom, stress? Du berättade om hur du testade lite nya produkter. Undrar nu såhär ett bra tag senare: Hur har det gått? Hur mår håret? 🙂

 7. Saknar din blogg Stina, men förstår att livet ibland är hektiskt. Hoppas att du har det bra och hittar tillbaka hit så småningom:) Kram

Leave a comment