x

Bornholm 2017

9 juli, 2017

Fuengirola 2017

9 juli, 2017

Semesternaglar

9 juli, 2017
empty image
empty image

I går var jag hos bästa Elin på Studio b i Malmö och fick fina semesternaglar. Sist jag gjorde nagelförlängning var under graviditeten med Mayia, närmare bestämt åtta år sedan, så valde en ganska kort mandelformad modell i en härlig nude-rosa nyans. De blev precis som jag ville ha dem, för mig är det extremt viktigt med kvalitet och i en djungel av både seriösa och mindre seriösa salonger kan jag varmt rekommendera Studio b. 👍🏻 Jag gick även förbi Kicks och hittade ett matchande lack som kommer bli perfekt till tånaglarna. Nu är jag redo för Spanien! 💃🏽 Tre dagar kvar och det börjar pirra i res-nerverna, är lite nervös då det är första gången jag reser ensam utomlands med barn men framför allt så ska det bara bli så himla roligt! Min mamma och mina systrar med familjer kommer att vara där samtidigt men de åker från Landvetter och anländer först några timmar efter oss, så planen är att vi ska checka in fortast möjligt, gå och lägga oss vid poolen och möta upp alla där. ✈️☀️🌴👙💦🍹🍉

24

11 comments

  1. Kul med något från Spanien på din blogg tycker jag. Fast det är väl full fart där nere😙

  2. Hej Stina-Lee!

    Jag har sökt som en tok på nyare inlägg gällande de hälsoproblem du led av för något år sedan. Hur gick det med dig? Jag hittade din blogg då jag googlade på symptom jag lider av…blir helt tokig på yrseln, sockerdrickekänslan inne i skallen, mentala frånvaron etc. Jag har tagit en del tester redan men allt pekar på att det är psykiskt…

    Så hur gick det för dig? Fick du svar? Tog du ngn medicin? Mår du bra idag?

    Kram Emma

Leave a comment