x

Bäst i test: torrschampo

5 maj, 2017

Fotbollsfeeling

5 maj, 2017

Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig…

5 maj, 2017
empty image
empty image

Gud vad dagarna går! Nu är vi i alla fall hemma igen efter en galet intensiv men underbar helg i Vara, där min syster bjöd på 40-årskalas samt en stor överraskning i form av… dundundun… vigsel! Japp, efter 21 år och fyra barn blev det äntligen av och inte ett öga var torrt när de stod där hela familjen med kusin Gabriels vackra sång i bakgrunden. Att leva tillsammans är ingen dans på rosor, man ställs inför många svåra prövningar så tänk känslan att faktiskt stå där efter så pass lång tid, och välja varandra, med alla sina barn som inte är så små längre (äldste blir 2o i år) tätt intill… Det var otroligt fint att se och jag börjar nästan grina igen nu bara av att kolla på klippet… 😭❤️ Älskar er så mycket!

35

6 comments

  1. Åh herregud, jag hade ju gråtit så mycket att jag inte vetat vart jag skulle ta vägen! Så fint! 🙂

Leave a comment