x

Chop, chop!

24 april, 2017

Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig…

24 april, 2017

Bäst i test: torrschampo

24 april, 2017
empty image
empty image

I samarbete med Nordicfeel.


Ett torrschampo är perfekt om man som jag vill undvika den onda cirkeln där man måste tvätta håret varje/varannan dag för att det ska kännas fräscht. Att tvätta håret för ofta torkar som bekant ut hårbotten vilket gör att den producerar mer fett för att återställa balansen. Det enda som bryter cirkeln är ”avvänjning”, det vill säga att man gör det mer sällan och här mina vänner kommer torrschampot in som en räddare i nöden. Bara pudra eller spraya lite i benan så blir håret direkt mindre fett och får mer volym vilket ger oss en eller ett par extra dagar utan tvätt. 👌 Men… vilket ska man välja? NordicFeel har testat flera varianter och här listas deras 5 ——–> bästa torrschampon. In och kika!

Jag har tidigare använt ”Basie dry shampoo” som är ett bra budgetalternativ men är nyfiken på Löwengrips ”Good To Go light” som ska ge en riktig sån ”nytvättskänsla” samt lagom textur som inte tynger ned. Någon som testat eller har något annat att rekommendera? 🤔

thumbnail_file (18)

Jag känner mig riktigt peppad på att ta hand om mitt hår nu efter klippet. Nystart liksom! 😀


I samarbete med Nordicfeel.

14

17 comments

 1. Vad fin du blev i håret!! Passar dig toppen <3 Jag har testat torrschampot från LCC, men dock inte light varianten. Den jag testade var väldigt bra om man gillar att håret får struktur. Annars använder jag oftast batistes torrschampo! 🙂
  Kram

 2. Snygg frisyr! Jag använder Good to go (ej light). Den är väldigt bra, effektiv och ger fin struktur. Problemet för mig är att den luktar så mycket kolasås att jag måste använda den på kvällen för att inte lukta för mycket på jobbet dagen därpå. Nästa gång väljer jag lightversionen även om jag gärna har maximal volym i mitt platta hår.

 3. Good to go light är det absolut bästa torrschampot jag testat. Det kanske inte funkar så bra om man har suuuuperfett hår, men till vardags funkar det sjukt bra. Tynger verkligen inte ner håret alls, det bara försvinner in i håret. 🙂 Plus att det är lätt att borsta ut (en del torrschampon är ju omöjliga att få ur och så ser man dassig ut i håret hela dagen). Luktar milt och gott. I love it!!

 4. Vet inte om jag fick ett måndagsexemplar av Good to go light för många verkar så nöjda med det men för mig funkade det inte alls. Jag upplevde att den gjorde håret så strävt att det knappt gick att dra fingrarna igenom det och jag fick inte alls den där nytvättade känslan som utlovas. Tyckte även den hade en stark kemisk lukt som inte var rolig att lukta på. Men som sagt kanske var ett måndagsexemplar 😉 Jag älskar däremot Bastiste Fresh, den är både bra och luktar gott! 😊

 5. Hej.
  Jag har använt LCC Good to go Light ett tag och tycker att det är superbra. Det ger en fräsch känsla och det känns inte att man har produkten i håret. Rekommenderar den varmt! =) MVH Emma

 6. Skitsnygg i håret!! Funderar också på att klippa av längderna nu till våren och sommaren, det känns fräscht 😊

 7. Jag har också använt och älskat Batistes i flera år, men det senaste året har jag försökt dra ut på tvättarna från varannan till var tredje dag, men håret vänjer sig aldrig! Redan dagen efter tvätt börjar det bli smutsigt, dag två är det smutsigt och dagen innan tvätt ska vi inte prata om, då ser det ut som om jag haft smör i håret, inte så kul! Tycker dessutom själv att jag luktar lite uteliggare 😊 Jag tror nu att detta beror på torrschampot!! Att det ändå torkat ut håret lika mycket som en riktig tvätt och därför produceras ändå en massa onödigt fett. Det är ju inte möjligt att håret inte vant sig vid glesare tvättar under ett år?! Så nu försöker jag vänja mig av med torrschampo, men jag lider verkligen och vill helst inte visa mig utan mössa. Hoppas verkligen att jag kan få bukt med detta, är håret fult känner hela jag mig ful!

 8. Lcc torrshampoo är förvånansvärt bra. Dock så luktar de alldeles för sött 🙂 men lätt se bästa jag provat

 9. Nu vill inte jag vara en surpuppa.. MEN – ”i samarbete med..” ska stå högst upp och inte längst ner 🙂 vi läsare skall veta direkt att detta är ett sponsrat inlägg.
  Kram!

 10. Pernilla: Jag vill vara tydlig med mina samarbeten så tack för att du kommer med synpunkter! 🙂

 11. Jag gillar också Good to go light ! Har testat den som inte är light också och den kändes väldigt sträv och det var svårt att borsta igenom det.

 12. Vill inte vara nu partypooper men bara ge ett tips. Var själv en torrschampoälskare förut men blev så torr i hårbotten av torrschampot. Pratade med en frisör om det som sa att det var många som hade problem med det. Hon menade att det egentligen kunde vara mer skonsamt att tvätta håret en dag tidigare än man tänkt, istället för att använda torrschampo.

 13. Tror det är Lee Stafford jag har (knallrosa burk), bestämde mig för att testa när jag hittade den på rea. Haft ett torrschampo förut som jag inte alls var nöjd med, blev alldeles grå i hårbottnen/rötterna o det såg inte alls naturligt ut.. Denna är för mörkbrunt hår har jag för mig.. O det ser riktigt schyssyt ut, jag har ett hår som jag tyvärr måste tvätta varje dag för att det ska se OK ut så det är verkligen en superskön räddning när man ska dra ner till affären på helgen o inte vill se supersunkig ut o det inte är möss-säsong 😉 Testar kanske ett annat märke nästa gång så tack för tipsen ! PS även sambon har upptäckt hur fantastiskt det är med torrschampot o även han använder det nån enstaka gång 😉

Leave a comment