x

När man har pantat och hör sig själv säga…

17 april, 2017

Lördag i Malmö

17 april, 2017

Skönt att dela upp familjen ibland

17 april, 2017
empty image
empty image

thumbnail_file (15)

Kramkalas när lillebror kom hem efter att ha firat påsken på nordligare breddgrader. 😍  Vi lever typ PÅ varandra i denna familjen vilket blir galet intensivt emellanåt så det var ett välbehövligt break, för oss allihop. C fick kvalitetstid med far sin samt träffa farmor och småkusinerna i Lidköping och jag och M fick tre dagar bara hon och jag, här hemma i Malmö. I slutet av månaden är det vår tur att åka upp, min syster Malin fyller jämnt och eftersom jag är ledig på måndagen där i och med att det är 1 maj så passar det perfekt. Längtar! På tal om att fylla jämnt… kan ni gissa vem som fyller 30 snart? Fy fanken! 👵🏻

29

3 comments

  1. Välbehövligt att kunna dela upp sig lite, oavsett om det bara är några timmar eller ett par dagar. Hoppas ni haft en fin påskhelg 🌸

  2. Känner igen det där med att leva på varandra. Blir väl lite så i lägenhetslivet 🙂

Leave a comment