x

Basketfeeling

5 april, 2017

Vårnytt från POP

5 april, 2017

Påskpyssel

5 april, 2017
empty image
empty image

Downloads3

I dag har fröken Stina påskpysslat med barnen på förskolan. Jajamensan! Dessa söta kanin-maskerna fick det bli vilket kändes lagom svårt för femåringarna som fick klippa och klistra själva. Mallen gjorde jag på frihand, i vanligt lite tjockare papper. Kul med bomullen! 🐰 Möjligen lite glesa i pälsen de här stackars ninisarna men det är ju bara min högst personliga åsikt. 😜 Skaparna var nöjda med slutresultatet och det är huvudsaken!

 

36

8 comments

  1. Kul! Jobbar också i förskola och älskar att pyssla både på jobbet och hemma med mina egna små. Det är liksom rogivande😊

  2. Men vilket bra pysseltips! 🙂 Och så himla härliga inlägg du postat de senaste dagarna! Jag var en av många som kommenterade att jag älskar dina vardagsinlägg!
    Det behöver inte vara mer komplicerat än så! Tror det är igenkänningsfaktorn man söker efter i bloggar (jag iallafall), och den får man ju i just dessa inlägg.
    Kul Stina! 😀
    Ha en fin dag!

  3. Erica: Håller med! Så länge det inte är för invecklat så tycker jag också att det är himla kul.. 🙂

Leave a comment