x

Välkommen till världen, lilla stjärna! 🌟

4 mars, 2017

I väntrummet

4 mars, 2017

Succén är tillbaka! Vinn biljetter till MåBra-kvällen i Malmö

4 mars, 2017
empty image
empty image

Är du sugen på att tillsammans med en vän gå på en inspirerande kväll fylld av intressanta föreläsningar, mingel, lite mat och lyxiga goodiebags? Då ska du vara med och tävla om biljetter till MåBra-kvällen i Malmö den 23 mars! 😀

mia-ma-bra-kvall-700x440

Vårens tema är ”inre styrka” och under kvällen kommer bland annat underbara Mia Törnblom framföra den hyllade föreläsningen – Hitta ditt modiga jag! – som handlar om självkänsla, motivation och hur du med enkla medel förändrar ditt liv.

Även Leila Söderholm kommer att föreläsa om hur du kan smygträna dig stark. Du får inspirerande motionstips om hur du kan bli friskare och starkare – utan klippkort på gymmet!

Detta ingår:

 Inspirerande och peppande föreläsningar om självkänsla, träning och stil
♥ Läckra tilltugg och dryck i pausen
♥ Lyxig goodiebag
♥ VIP-erbjudanden
♥ Chans att träffa redaktionen

Och självklart kommer även jag att vara på plats för att få lite extra boost inför våren! 🙂

Mer information om kvällen finner du här och på hemsidan kan du även köpa biljetter ifall du mot förmodan inte skulle bli korad som vinnare.

Så tävlar du:

Två personer kommer att vinna två biljetter till MåBra-kvällen i Malmö på Slagthuset den 23 mars kl 18–21. För att vara med och tävla, svara på följande fråga i en kommentar: Vad får dig att må bra?

Tävlingen pågår fram till och med den 10 mars.

Hoppas vi ses där!

10

16 comments

 1. Jag mår som bäst när jag får tid för återhämtning. När jag får göra saker som ger mig energi som att vara med vänner, gå på bio och föreställningar och testa nya saker =)

 2. Jag mår bra när jag får mysa med mina katter som ger mig så mycket kärlek! Även när jag övar yoga i lugn och ro (fast katterna är nästan alltid med 😉) mår jag bra!

 3. Jag mår bra när jag får vara ute i naturen och promenera med min vovve Sally. ❤️

 4. Jag är en person som lätt stressar upp mig tyvärr men jag mår otroligt bra av att ha mina fina barn och min man och försöker ta livet varje dag som kommer. Som nu har jag vågat att ta steget till att studera trots att jag snart är 40 fast det handlar kanske egentligen om att jag inte är lika rädd för att misslyckas nu som förr. Den insikten mår man bra av.
  Att åka skidor en dag när solen lyser, det mår jag bra av. Så mycket att det gör ont i kroppen en sådan dag. Nu är dessa dagar sällsynta för en skåning som bor i Skåne förstås. Det finns nog en hel del jag mår bra av men tyvärr kan jag ofta låta stressen över saker jag inte ens borde stressa över ta överhand. 😊

 5. Att få ordentligt med sömn och sen vara i naturen och gärna vid havet tillsammans med familjen. Utan stress och krav på några måsten. Det får mig att må bra i vardagen

  Men det som har fått mig till att må allra bäst i livet är när jag lärde mig att tycka om mig själv. Att älska mig själv och stå upp för den jag är.

 6. Det som får mig att må allra bäst är att tänka på mina två små underbara döttrar! Jag mår också bra av mitt arbete som förskollärare och att jag ÄNTLIGEN kan gå till jobbet varje dag och känna att jag är på rätt plats med härliga kollegor, det värderar jag oerhört högt! Jag har lite att jobba på på det personliga planet men en sak i taget 🙂

 7. Jag mår bra av att få bo i trygga landet Sverige. Att jag får somna utan någon som helst oro om nätterna tillsammans med min fina sambo och sist men inte minst när jag umgås med mina syskonbarn som jag har äran att ha fått åtta stycken samt alla andra familjemedlemmar.

 8. Jag mår bra när hela familjen är samland hemma hos mamma på söndagar för vår traditionella söndagsmiddag <3

 9. Hej!
  Det som får mig att må bra är min familj och mina vänners bra mående. Jag är väldigt mån om min familj och mina vänner, jag vill att dom ska må bra och jag försöker alltid påverka deras mående på ett postivt sätt. Det som också får mig att må bra är det lilla i vardagen, promenaden med hunden, torsdagsmyset med mannen, goda skratt med kollegor på jobbet och det värmande smset från en god vän en tisdagskväll. Jag tror på att det lilla i vardagen är det som får en att må bra ❤

 10. Hej Stina!

  Att må bra är inte det lättaste, men något alla, åtminstone de flesta, suktar efter. Folk strävar hela tiden efter mål och liknande, och är aldrig nöjda. Självklart är det viktigt att ha mål, det är en push för sig själv. Men ska man må dåligt fram tills man nått sitt mål? Jag tror att för att må bra måste man kunna stanna upp. Stanna upp och uppskatta det man har omkring, det man faktiskt redan har uppnått. Det kan var allt från att ha kört det där träningspasset som man från början var nära på att skippa för lusten försvann, att ha lagat mat till hela familjen, att våga säga nej till en utekväll eller en fika med en kompis, bara för att man känner för att ha egentid. Alla småsaker man gör i vardagen ska man också vara stolt över och känna att man kan må bra.
  Jag mår som bäst när jag kommit hem från skolan (pluggar till lärare), tar på mig mina bekvämaste kläder, ställer mig i köket och lagar mat, tills min sambo har slutat jobbet och kommer hem. När jag under tiden jag lagar mat kan känna mig avslappnad och tänka igenom dagen, och invänta min kärlek.

  När jag uppskattar det lilla, och också det vardagliga, då mår jag bra! ❤

 11. Jag mår bra när jag är på kobbet. Älskar mitt jobb. Nattarbete. Då sover min fina familj och jag i hög tempo nattetid. Älskar det. Arbetar dock 80% vilket är just fine som småbarnsförälder 🙌

 12. Vad mår jag bra av?

  Att vara med min man och även att sakna honom.

  En galen utekväll med vänner eller en stillsam ensamkväll i soffan.

  En nyttig räksallad eller en flottig pizza.

  Leka med barnen i oändliga timmar eller ”egentid” på gymmet någon timma i veckan.

  En dag på mitt härliga jobb eller en ledig dag med familjen.

  Vintersemester eller sommarsemester.

  Ett glas vin eller lite bubbelvatten.

  En långpromenad eller att slappa i soffan.

  Ja, livet är paradoxalt. Finns så mycket som man mår bra över. Det ena utesluter inte det andra som sagt.

  Hoppas jag får ta med mig min vän Fanny. Det skulle både hon och jag må bra av. 🙂

 13. • Leva som jag vill
  • Tid för retreat, att kunna filosofera över livet
  • Större frihet att disponera tiden
  • Ha pengar över till mina drömmar
  • Hitta nya intressanta människor
  • Påverka miljön på ett positivt sett

Leave a comment