x

Somna med BookBeat

9 februari, 2017

Naturbegåvning

9 februari, 2017

En kväll på tu man hand

9 februari, 2017
empty image
empty image

När min mamma var här på besök nu senast gick vi ut och åt hon och jag. Supermysigt! 🙂

thumbnail_FullSizeRender (10)thumbnail_IMG_6537

Cornelis smått bedrövade kommentar innan vi gick: ”Men mamma, ta av dig den där, du stryyyps! Och jag kan inte annat än hålla med, fy så obekvämt det var. 😂 Nä! Då föredrar jag den enkla, lite tunnare varianten som man inte virar/knyter själv utan knäpper.

file

Läppstiftet är nytt och kommer från Clinique, ”blushing pop”. Förutom ett utökat norskt ordförråd (hehe) gav skam-febern mig ett omåttligt sug efter färgade läppar. Jag var bara tvungen att ha ett! 😉 Är jättenöjd med detta! Torkar inte alls ut som de flesta andra jag har testat.

Nu ska jag fixa middag och sen springa tillbaka till jobbet för APT! Hej så länge!

21