x

Marbella och El Día de los Reyes + video

16 januari, 2017

5 goda anledningar till att anlita en doula eller förlossningsfotograf

16 januari, 2017

Málaga ✈️ Malmö

16 januari, 2017
empty image
empty image

Vemodig avskeds-tapas-middag med vännerna som blir kvar i Spanien ett litet tag till. Lyckostar!

thumbnail_FullSizeRender (18)

Packa, städa, slumra en timme mellan 03-04 och sen bar det av i taxi till Málagas flygplats. Imponerad av barnen som skötte sig galant trots tiden på dygnet! Vi gled genom incheckningen men fastnade i säkerhetskontrollen (gulp!), tror det var Bobbys nya inte så lilla Gorillapod som såg suspekt ut i handbagaget eller så gjordes det bara på rutin, jag vet inte. Ryggsäckarna fick så gott som tömmas i alla fall och så fick vi händerna ”svepta” innan vi blev förda åt sidan för att invänta eventuell dom. ”Is everything ok?!”, frågade jag på hackig engelska men fick endast ett surt mutter tillbaka. Vi gick och eftersom ingen satte efter antar jag att dendäringa svepningen, som jag i efterhand fått veta görs för att upptäcka spår av explosiva ämnen, inte gav några utslag. 😉

thumbnail_FullSizeRender (20)

Här var det livat!

thumbnail_FullSizeRender (28)-001

Málaga by night. ✨

thumbnail_FullSizeRender (23)

Som om Ryan air inte redan var trångt nog… 😆

thumbnail_FullSizeRender (24)-001

Tätnande molntäcke, tror vi närmade oss Sverige här… 😉

Nu är vi alltså hemma igen och det känns både bra och dåligt. Skönt att vara hemma i sin egen lägenhet med bekväm säng och rinnande vatten kallt som varmt (ah sicken lyx) men lite små-ångest över kylan, vardagstugget och allt man ”måste” göra. Att det tar så mycket av ens tid och kraft. Jag är tillbaka på jobbet sedan ett par dagar och med det har också de tunga ögonlocken redan vid barnens läggning klockan åtta gjort sig illavarslande påminda. Gäsp! Får se hur det går med blogg- och instagramkarriären nu men jag ska verkligen göra mitt bästa.

thumbnail_FullSizeRender (26)

Tack Spanien för den här gången, och på återseende! ♥

24

5 comments

  1. Välkommen hem! 😀 skönt att höra att ni har haft det så bra och att hemresan gick smidig. Känn ingen press eller hets över bloggen, för min del ☺ Kram!

Leave a comment