x

För HAN har tagit STUDENTEN! ♫

19 juni, 2016

Tacopaj

19 juni, 2016

Stina-Lee ♥ Daniel Wellington

19 juni, 2016
empty image
empty image

Jag kan härmed stolt titulera mig som ägare av inte bara en utan två underbart fina klockor från Daniel Wellington! ツ Att klockor ser snyggt och sofistikerat ut på andra har jag alltid tyckt men precis som med solglasögon har jag haft väldigt svårt att hitta modeller som gör sig bra på mig. Det mesta ser alldeles för stort ut på mina tändstickor till handleder vilket har lett till att jag i alla år har struntat i att bära klocka, liksom tänkt att det inte är något för mig vilket är synd då jag antagligen bara har gått efter vad som varit ”trendigt” genom åren (läs: överdimensionerat, vilket förvisso kan vara fint men enligt mitt tycke då till bredare handleder) och helt missat att se över alternativen… eller så har det helt enkelt inte funnits tillräckligt fina klockor i mindre storlekar på marknaden som fångat mitt öga… förrän nu!

DW har lanserat en särskild kollektion damklockor med något mindre ur och smalare armband som alla är utbytbara liksom resten av DW’s klockor. Genom att köpa en klocka med flera olika armband kan man enkelt ändra utseende på sitt armbandsur och till synes bära en ny varje dag. Genialt!

FY4A1204
FY4A1952

Det är verkligen jättesvårt att göra dessa fantastiska klockor rättvisa på bild men ovan har ni en liten sneak peak på dem.

Dapper Durham, 34 mm. Boett i roséguld, äggvit urtavla och slitet armband i ljusbrunt läder. Fräschaste sommarkombinationen! Trots att det är en mindre klocka så är den i största laget för mig så denna används inte till vardags på samma sätt som den andra utan mer till speciella tillfällen. Superfin och kul med lite extra detaljer i form av djupblå visare, romerska siffror och datumvisare. {direktlänk till klockan}

Classy Bristol, 26 mm. DW’s minsta klocka och min absoluta favorit! Från att aldrig ha burit en klocka så sitter denna på så gott som dagligen. Passar perfekt för alla tillfällen oavsett om jag ska till jobbet eller på fest. Moderiktig men samtidigt tidlös och elegant. Fler armband till denna? Ja, tack! Gärna Durham-armbandet och ett av deras kända NATO-armband som är lite av deras signum. Fler bilder på denna när jag har den på mig kommer! {direktlänk till klockan}

Klicka här för fler DW-favoriter. Använder ni koden ”STINALEE” när ni shoppar får ni dessutom 15 % på er beställning! Fri frakt i hela världen. 🙂

 


I samarbete med Daniel Wellington.

11

2 comments

Leave a comment