x

Hej från Vara

18 juni, 2016

Stina-Lee ♥ Daniel Wellington

18 juni, 2016

För HAN har tagit STUDENTEN! ♫

18 juni, 2016
empty image
empty image

2007 var det jag som stod där i korridoren på De la Gardie och bankade på fönstren i ivrig väntan på att få släppas ut i friheten. I onsdags var det min systersons tur och när jag såg honom komma springandes genom dörren och upp på scenen med pompa och ståt var det knappt att jag kunde hålla tårarna tillbaka. Ser ni den lille killen med de tjocka goa kinderna på bilden nedan? Han föddes när jag var 10 år och blev lite som småsyskonet jag aldrig fick. Nu är ”Lasse” huvudet längre än mig, har storlek 45 i skor och vi ses inte så ofta men jag älskar honom och samtidigt som jag nostalgiskt tänker tillbaka på tiden som var – när jag fick hålla honom på BB första gången, när jag vaggade honom till sömns i vagnen fram och tillbaka längs Torggatan, när vi var på Anunds och tog fotot som kom att användas till hans plakat, när han satt uppkrupen i soffan och kollade på Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, Poo och favoriten Dexter inte att förglömma – är jag så stolt över den vuxne (nåja) man han nu har blivit! Jag tänker på pappa… att den där lille killen med de tjocka goa kinderna var det enda barnbarnet som han hann träffa innan han försvann… och att den lille killens första ord var ”moffar”…  :’-( Ja, en sådan här tillställning sätter många känslor i omlopp men i stort är detta LYCKANS tid och det är inget annat än fantastiskt att vi får uppleva det tillsammans, nästan allihop… ♥

Bra jobbat, Rasmus!
Här kommer lite lycka på bild:

rasmus-1rasmus-2rasmus9rasmus33rasmus4rasmus5rasmus6rasmus7annsofie-bloggfamiljemalin

Jag är inte den enda som är stolt. ♥

25

8 comments

  1. Maria: Rasmus, Rasse, Lasse, Lasse-Maja.. Kärt barn har många namn.. Det bara blev så! 🙂 <3

Leave a comment