x

Canon EF 50mm f/1.2L USM

5 april, 2016

Adidas Gazelle

5 april, 2016

Nytt

5 april, 2016
empty image
empty image

FY4A9207

Jeans, Ginatricot | Blus, Åhléns | Halsband, Åhléns.

Jag har helt tappat detta med kläder och går i samma gamla trista paltor typ jämt, men med våren kommer suget efter nytt och fräscht och denna blusen som det stod Stina på kunde jag så klart inte motstå. Älskar rost-färg! 

26

7 comments

 1. Jag läser din blogg från MAC dator, från Chrome och tycker den är knasig. Den skrollar för snabbt och texten hamnar utanför ramen så jag ser inte allt som står i ditt inlägg. Samma gäller kommentaren jag skriver, den hamnar utanför rutan.

  Jättesnygga jeans, superfin tröja, grymt härlig outfit.

 2. Diana: Ok, bra att du säger till! Brukar det vara så eller kan det kanske vara på grund av den stora Lindex-annonsen som har uppe inne i dag? Kram!

 3. Så fin!!
  Jag är i ett sånt tråkigt mellanläge nu efter förlossningen. Kroppen är inte som den var innan graviditeten så alla kläder passar inte än, men gravidkläderna är på tok för stora. Får nog ut och leta efter något jag kan känna mig bekväm i just nu!

 4. Åh så fint!
  Hmm funderar på det som Diana skrev. Från min Mac med Safari som webbläsare scrollar den alltid fort. Idag är delar av texten utanför så att jag inte kan se hela. Men det brukar inte vara så. 🙂

 5. Hej!

  Jag undrar om du har någon e-postadress som man kan maila dig på? Jag vill gärna kontakta dig angående ett eventuellt samarbete. Alternativt att du skriver till mig på den mailen som jag lämnar med här.

  Ha det fint!

  Med vänliga hälsingar,

  Christine

Leave a comment