x

Hela Sveriges sång

28 februari, 2016

Inget fotande vid kejsarsnitt

28 februari, 2016

Min TV-bänk från The Sofa Store

28 februari, 2016
empty image
empty image

Det här med TV-bänk är himla svårt tycker jag men nu har vi äntligen hittat en från The Sofa Store som faller oss i smaken. Återvunnet trä, behändig storlek som inte tar över hela rummet, öppna hyllplan att dekorera. Love it! Marstrand heter serien och i den finns även soffbord som jag hemskt gärna skulle vilja uppdatera med längre fram.

Det är typ omöjligt att fånga på bild men  fin är den! 😀

FY4A5729FY4A5749

Thesofastore.se har ett brett sortiment av möbler och heminredningsartiklar. Nedan har jag satt ihop ett kollage med några av mina andra favorit-prylar från sidan. Marmor, mässing, mönstrade kuddar och färgglada mattor.

Desktop3

Går du i lamp- eller mattköpartankar? I så fall kan jag i samarbete med The Sofa Store erbjuda en skön rabatt på valfri sådan. Ange kampanjkoden ”lampor15” eller ”mattor15” när du gör din beställning så får du 15 % på ditt köp. Erbjudandet gäller till och med 15 mars.

Kram och ha en fortsatt trevlig söndagskväll! 🙂

Sponsrat inlägg.

30

12 comments

  1. Tips på bloggerska är Vanja Wikström. Hon lägger upp en hel del inredningsinlägg som jag tror du skulle gilla 🙂

  2. Jättefina möbler på deras hemsida! Får drömma mig bort tills den dagen ekonomin tillåter…när barnen flyttar hemifrån typ

  3. Asså wow Stina!! brukade alltid läsa din blogg förr men nu var det ett tag sen. men så kom jag att tänka på dig och undrade hur du hade det nu för tiden. kommer in på din blogg och ser en rabattkod på exakt den lampan jag letat efter en rabattkod till i flera dagar (den stora i mässing på din bild)!!! TACK för att du gjorde min dag Stina!!!! =) KRAAAAAM!

  4. Vassegooo Sandra och Emma! Så bra att ni fick användning av rabattkoden! <3

Leave a comment