x

Förlossningsfoto – Image of the year

18 februari, 2016

Ljusstarkt objektiv med snabb autofokus?

18 februari, 2016

Är du illustratör?

18 februari, 2016
empty image
empty image

Jag slängde ut en liten krok på instagram men det bidde inget napp så provar här också. Jag är i behov av en ny logotyp och är därför på jakt efter någon som kan grafisk design, illustrator och liknande. Maila mig (typ nuuu) så pratar vi mer! 😀

7

8 comments

  1. Hej! Sök på Skaparstudion på Facebook (fast det har jag för mig att du inte har), eller på Google, alternativt Emelie Johansson som tjejen heter som gör loggor. Med vänlig hälsning, Louise

  2. Hej! Jag är frilansande illustratör. Du kan hitta min portfolio på fridasofi.tumblr.com . Hör av dig om jag kan komma till hjälp, jobbar både digitalt och med traditionell media och är flexibel utifrån vad du vill ha. Kram!

Leave a comment