x

Adiós Suecia!

12 februari, 2016

Teneriffa 2016

12 februari, 2016

Ray-Ban 3016 Clubmaster

12 februari, 2016
empty image
empty image

Att hitta solglasögon som passar är för mig en bedrift så snacka om att jag blev både lycklig och förvånad när jag insåg att dessa, som lite våghalsigt beställdes över nätet dagarna innan resan, inte såg tokiga ut alls. Tvärtom! Förutom att de fyller sin kanske viktigaste funktion med att skydda ögonen från solens skadliga strålar så känner jag mig fin i dem och det har jag banne mig aldrig gjort i ett par solglasögon förr.

Ray-Ban 3016 Clubmaster är grejen, en modell som jag tror passar de flesta men i minsta storlek (49) ÄVEN oss smal-ansikten. Tjoho! 😀

FY4A5500027FY4A5555029FY4A500037FY4A50030

Andra dagen på Teneriffa. Glad som ni ser, haha. Fasen vad skönt vi hade det! Jag lovar att skriva mer om resan i ett annat inlägg.

Här är en {direktlänk} till mina solglasögon om ni vill titta närmare på dem. Vid beställning från sunglasses-shop.se, ange koden STINA15 så får ni 15 % rabatt på ert köp. Koden är giltig i dag och två veckor framåt. Kram! <3

Sponsrat inlägg.

17

12 comments

  1. Vad fina, dom passar dig jättebra!! 🙂 och vad härligt att ni fick en bra semester tillsammans, kvalitetstid med familjen är det bästa 😀

  2. Gör det, Maria-Alexandra! Äntligen ett par snygga designersolglasögon som inte tar upp hela ansiktet, haha.

  3. Petra: Tack! 🙂 Och ja, jag är så himla tacksam för att vi fick göra denna resa tillsammans. Ett minne för livet!

  4. Men vad tråkigt, du har inte bloggat på hur länge som helst och sedan när du väl bloggar så är det ett sponsrat inlägg.. 🙁

Leave a comment