x

Åk skridskor på Emporias tak!

22 januari, 2016

Canon PowerShot G16

22 januari, 2016

VACAY

22 januari, 2016
empty image
empty image

I dag är det fredag och nu väntar 12 dagars sammanhängande ledighet för vår del, eller rättare sagt 13 då jag gått ned i tid till 75% och numer har en fri dag i veckan vilken passande nog infaller dagen efter att vi kommer hem från resan. Jobb fredag och sedan helg och ledigt igen, tjoho så skönt och välbehövligt! Planet till España lyfter från Landvetter tidigt på tisdag morgon men vi kör förmodligen upp till Göteborg redan på måndag och sover en natt, man vet ju aldrig med vintervädret och skönt att starta resan utvilad. På flygplatsen kommer vi sedan möta upp resten av gänget från slätta, sammanlagt 20 pers. 🙂

Det är… få se nu… sju år sedan min senaste utlandsresa. Jag var då på Kreta tillsammans med min mamma. Mayia låg nästan färdigbakad i magen och vi hade det verkligen hur gött som helst. Kommer ni ihåg? Tror jag var i vecka 35 eller något sådant. Mayia påstår att hon minns den resan, hihi ytterst tveksamt, men denna däremot tror jag tror jag att hon kommer minnas länge. ♥ Prognosen inför veckan lovar sol så vi laddar med glajjor och solkräm. Teneriffa here we come! ☀

En fet bildbomb här på bloggen utlovas när vi kommer hem men vi syns på instagram innan dess, visst?!

p1120656_45174981
p1120847_45499092
p1120719_45273960

Kreta 09, några veckor innan min dotter kom till världen.

23

12 comments

  1. Lina: Visst är det?! 🙂 Tack vare bloggen finns mycket sparat, så kul att kunna blicka tillbaka ibland!

  2. Får man ens flyga så sent i graviditeten? Inga försäkringar täcker väl det? Det var vad dem sa till mig iallafall. Flygbolagen har en gräna på v.28 eller v.32 i vissa fall. Magen ser inte stor ut för v.35 heller 😀

Leave a comment