x

Birthday party

17 november, 2015

Svaren

17 november, 2015

Jour avslutad

17 november, 2015
empty image
empty image

Jag kommer nog aldrig vänja mig vid dessa nattliga samtal om att det snart är dags, speciellt inte när de kommer tio dagar före bf. I natt runt 02.30 ringde den blivande pappan och sa att vattnet hade gått, mamman hade då inga tydliga värkar utan bara lite ”småont” men ville ändå åka in för en check-up. Vid vattenavgång utan värkar tar det oftast många timmar innan bebisen kommer (i synnerhet om man är förstagångsföderska) men det kan även gå snabbt och med det i åtanke gjorde jag mig redo för att åka in nu tidigt på morgonen. Jag hade trots allt en känsla av att de inte skulle bli hemskickade, som man ju brukar bli i väntan på starkare värkar. Om värkarna inte startar av sig själv inom två till tre dygn sätts man i regel i gång. Det visade sig hur som helst att värkarna hade satt i gång med buller och bång där hemma och resulterat i akut ambulansfärd och en liten son kort därefter.  Så kan det gå! Snopet så klart men som förlossningsfotograf är det smällar man får ta. Förlossningar ÄR oförutsägbara. Familjen mår jättebra och det är huvudsaken!

Med tanke på att jouren blev kortlivad finns utrymme för ännu ett uppdrag denna månad, om du är intresserad av att få din bebis förlossningsberättelse förevigad i bild så maila mig gärna redan i dag. 🙂

minnesota-birth-photography-026(pp_w675_h449)

Söt bild tagen av Minnesota birth photography. 

30

17 comments

 1. Å vad jag önskar att avståndet vore kortare! När jag väl (förhoppningsvis) är gravid och ska föda hade jag velat anlita dig! Men det blir lite vääl tight med runt 90 mil ifrån varandra, haha!

  Ska absolut försöka hitta någon tillitsfull fotograf när det är dags.

 2. Ja oberäknerligt är vad det är med förlossningar. Fick just en liten bebis till i släkten 10 dar för tidigt också. Det gick däremot inte så bra utan blev dramatiskt värre. Nu på bättringsvägen dock. Håller tummarna.

 3. Stiiinnaa. Försöker du smita undan frågestunden? 😉 Ser frågor om den i nästan varje inlägg du skriver men inte sett något svar om när den kommer. Vi väntar tålmodigt 😀

 4. Ännu en gång kommer det inte upp några svar på frågestunden.
  Förstår att du har ont om tid, men be oss då inte lägga vår tid på att ställa frågor till dig. Som vi inte ens får svar på!
  Lika tråkigt att komma in här varje gång och se samma inlägg.
  Känns faktiskt lite respektlöst från din sida.
  Tror inte jag kommer gå in här mer och vänta på några svar. Tråkigt då jag följt dig i flera år och gillat din blogg.
  Tack för mig!

 5. Hej Stina!
  Vad vackert att få vara med i en så fin stund <3

  Går just nu en fotokurs där jag lär mig kamerans grunder, köpte en systemkamera i somras som jag försöker lära mig nu ;D
  Därför blir jag lite intresserad av dina fotokunskaper.. Kanske skulle du kunna skriva något inlägg om vilken kamera du fotar med, dina bästa tips och inställningar? 🙂
  Kram!

 6. Det har gått snart 2 månader sedan frågestunden. Vad är poängen med att be läsarna ställa frågor om man sen struntar i att svara på dem kort därefter? Känns som att du tröttnat på bloggen och bara klämmer ut ett inlägg då och då medt för att du känner dig tvungen.

 7. Hoppas allt är bra med dig och familjen, jag blir lite orolig när du inte hörts av i bloggen på ett tag! Förstår att du har annat som upptar din tid, men ville bara säga att du är saknad. Och hoppas att du inte tar åt dig av elaka kommentarer. <3

 8. Emelie syftar du på kommentarerna om frågestunden så är det inte elakt att kommentera eller att fråga varför Stina har en frågestund om hon ändå inte tänker svara det har gått 2 månader och hon har inte brytt sig ett dugg men ändå vill hon att läsare ska ta sig tid att fråga frågor så nä det är inte elakt att kommentera sånt

 9. Det känns som att bloggen hamnat i en ond cirkel. Stina, du skriver ju ibland att det är tråkigt att skriva utan respons från oss läsare. Många av läsarna (inkl jag själv till viss del även om jag förstår dig till 100 %!) tycker att det är tråkigt att kommentera när du inte ger respons, som nu senast då med frågestunden.

  Det är absolut inte meningen som kritik, jag har full förståelse för att tiden är knapp och att lusten helt enkelt saknas.

  Jag hoppas att du återfår lusten att blogga, du har ett så fint och harmoniskt sätt att skriva på och jag älskar när du lägger upp bilder.

  Ha en fin kväll!

 10. Vet inte om jag är snurrig, men du har inte svarat på frågestunden än va? Den du hade i oktober.

Leave a comment