x

När man skrattar så luftrören piper

6 oktober, 2015

Bullbak

6 oktober, 2015

Frågestund

6 oktober, 2015
empty image
empty image

Var helt inställd på att börja halv åtta i dag, gick upp extra tidigt och gjorde mig klar för att gå. Visade sig att jag börjar sent, vilket jag alltid gör på tisdagar. Förvirrad, någon?! 😉 Så nu sitter jag här med en timme till godo och det är ju faktiskt inte fy skam. Passar på att visa mitt senaste rea-fynd, en topp till M. Hon brukar rata blommigt men denna från PO.P fick tummen upp.

FY4A1855 FY4A1832

Vad sägs om en frågestund för att catcha upp lite? 🙂 Ställ era frågor (om ni har några) så ska jag se till att svara asap!

38

34 comments

 1. Hej! Har inte tittat in här på ett litet tag så förlåt om du skrivit och jag missat, men hur gick det med dina hälsoproblem förut?? När du var på läkarkontroller och tog prover, kom de fram till något och hur mår du idag? Kram på dig!

 2. Vår son gillar att leka med prinsessor, Frost osv. Sambon kan ibland önsla stt han skulle gilla lite mer ”grabbiga” saker.

  Din dotter verkar ju vara lite ”grabbig”. Kan du ibland önska att hon var lite mer ”tjejig” ?

 3. Nu vet jag ju ej vad din sambo jobbar med, men du verkar jobba en hel del, hur löser ni det med vovven? 🙂

 4. Har du någon dröm? (Realistisk eller ”orealistisk”) 🙂

  Driver du fortfarande ett företag? Alltså jag tänker typ nån enskild firma för bloggen eller så.
  Jag har slutat mitt jobb nu och har bestämt mig för att skaffa F-skattsedel osv för jag vill satsa på min konst. Men jag är lite nervös för allt runt omkring. Liksom hur bokför man, hur deklarerar man, vad behöver ordnas osv osv. Så jag undrar väl mest, är det svårt att ha eget företag? Vad ska man tänka på och lära sig när man är ny?

 5. Jag skulle gärna vilja veta mer om hur du växte upp och hur du tror att det format dig.
  Drömmer ni om något mer barn?
  Har förstått att du bor rätt långt ifrån din familj, varför valde du/ni att flytta?
  Haha det känns lite creepy att fråga ut såhär så kan berätta snabbt om vem jag är: Lovisa, 23, socionomstudent med många djur. 🙂

 6. Hej Stina! Vad är dina bästa tips för att hålla liv i relationen (till partner) när man har småbarn? Har också två små (och nr 3 på väg) och funderar mycket på detta. Jag älskar min man mest av allt, men ibland tappar vi bort varandra i allt!

 7. Vill ni ha fler barn? I sådana fall, hur många och hur snart? Några namn du skulle vilja använda?

  Vill ni bo kvar i Malmö eller finns en längtan hem till slätten?

  Kan du sakna din ”storhetstid” som bloggerska?

  Har du någon hemlighet om bloggvärlden du kan dela med dig av?

 8. Har du trådat brynen nånstans här i Malmö och vart kan du i så fall rekommendera? Skulle vilja prova men är för feg, mina bryn växer så långsamt. Om jag skulle bli missnöjd menar jag :p

 9. Som jag förstår det så har du och Bobby varit tillsammans i typ 12 år nu? Om jag inte är ute och cyklar! Min fråga är hur ni gör för att hålla kärleken vid liv (och undvika bråk och tjafs för den delen)? Jag och min kille har varit tillsammans i 12 år och sen vi fick barn (tidigare i år) har det blivit en hel del tjafs. Det känns som att vi börjar tappa taget om varandra på något sätt. Hur har ni tagit er igenom tuffa perioder? Kram

 10. Vad tycker du om livet? Är du lycklig? Vad jobbar B med? Vet du vad M vill bli när hon blir stor?
  Önskar du att du gjort nåt annat i ditt liv än den väg du valt att gå?
  Vad tycker M om skolan? Saknar hon förskolan?
  Sorry för många frågor, kram

 11. Vill ni ha fler barn? Trivs ni bra i malmö, eller planerar ni att flytta i framtiden?
  Är ni, du och B förlovade? Vill ni gifta er? 🙂

 12. Vill ni ha fler barn?
  Kan du tänka dig att utbilda dig till förskolelärare?
  Vad gör du helst en ledig helg?
  Hur gammal var du när ni fick Er dotter?

  Ha det så bra :). Kram

 13. Jag är gravid i sjunde månaden och häromdagen kom en kund fram till mig på jobbet och sa ”vad bra med ett svenskt barn. Det kommer så många invandrare nu och alla barn i Sverige är kolsvarta nuförtiden”. Jag blev så chockad att jag bara stod och gapade. Det gubbfan inte visste är att pappan till mitt barn i magen är invandrare så det blir inget ”svenskt” barn. Nu undrar jag om du säger ifrån när du hör någon säga något olämpligt och framför allt om någon säger något förnedrande framför dina barn, hur tacklar du det? Hur gör du för att lära dina barn att alla är lika mycket värda oavsett hudfärg, bakgrund osv?

  Var du rädd inför din första förlossning?
  Vad har du för utbildning?
  Hur kommer det sig att ni hamnade i Malmö?
  Skulle du vilja ha fler barn?
  Hur önskar och tror du att ditt liv ser ut om 10 år? (jobb, familj, boende, kompisar osv)

 14. Saknar du att vara en av ”den inre bloggkretsen?” Som för några år sen när du var så himla stor och var en del av blondinbella, kenza osv.
  Kan du berätta lite om den tiden? Vad du tyckte om att va i centrum och att träffa dom andra dåtidens(och nutidens) stora bloggare? Stämde dina förutfattade meningar (Både positiva och negativa) om hur dom var i verkligheten? Du behöver inte säga ex ”jag trodde blondinbella var dryg och det var hon” utan mer ”mina förutfattade meningar på fobi stämde överens med hur hon är. Och då menar jag som sagt inte bara negativa.

 15. har ni kontakt med B’s familj? har inte sett så mycket inlägg kring det. självklart behöver man ju inte skriva ut allt, men ändå…

 16. Var det enklast/svårast att gå från 0 barn till 1 barn eller från 1 barn till 2 barn?

 17. Vad är det mest omvälvande livet har lärt dig?
  Kan du berätta bakgrunden till ”Bikten”? (Så smart koncept, undrar hur det nådde dig/hur du kom på idén)
  Vem/vilka är dina feministiska förebilder?
  Hur ser processen ut för att bli en doula?
  Tack för en underbar blogg. Kram!

 18. Jag har en fundering! Hur kommer det sig att andra barns ansikten figurerar på bloggen men inte dina egna barn?

 19. Svar till Malin.
  Stina vill väl inte att hennes barn ska synas förrän dom är tillräckligt stora att ta det beslutet själva. Andras barn har hon förmodligen pratat med deras föräldrar innan hon lägger upp bilderna, med andra ord har barnets mamma eller pappa godkänt att bilder på deras barn publicerats.
  Konstigare än så är det inte.

 20. Jag är gravid i vecka 23 och det väntas en liten pojke i februari. Jag känner inga andra som har fått barn så jag känner mig lite ensam och vilsen – och det är ju så mycket som man inte vet! Min senaste fundering gäller babyskydd. Vi har ingen egen bil heller och lär inte skaffa det än på ett tag, min man har heller inget svenskt körkort. Visst gar väl inte ni heller någon bil? Tog ni er från bb med bil och hur gjorde ni i så fall med babyskyddet? Har hört att visa taxibolag har som man kan fråga efter och jag vet att det finns att hyra. Men förhoppningsvis kan vi få skjuts av någon släkting eller vän, det hade ju varit skönast för oss. Och man får väl inte åka bil utan babyskydd? Hur gjorde ni?

 21. Hur blir du när du blir arg? Vad gör dig arg? Vad gör dig lycklig? Får du ont i hjärtat av gamla ,änniskor som äter själva?

  Och en annan fråga! Jag har ett svagt minne av att ni hade gjort om en spjälsäng till en ”vanlig” säng genom att blocka bort framsidan, hur gjorde ni det? Alltså hur fick ni sängen att hålla ihop ändå? ☺️☺️

  Keep up the good work! Du är bäst! ❤️

 22. Känns som att detta är en sådan dammig fråga men jag vill minnas att den ställts men aldrig fått ett svar? Iaf, jag dör av nyfikenhet! Har aldrig riktigt förstått att du aldrig lagt upp bilder på dina barn men samtidigt har det stundtals cirkulerat bilder på andras barn? Alltså, jag kan förstå varför du ej väljer att visa bilder på dina barn, men det är bilderna på de andra barnen som jag inte förstår.

 23. Har du förlossningsbilder sedan du födde dina barn? Och hur går det med doula-jobbet? (Stavade jag rätt där?) vad hände med din webshop där du sålde fina saker?
  Hur kom du in på att jobba på förskola?

 24. Du bloggar nästan inte alls längre har du tröttnat på bloggen? Förstår såklart att du har familj och jobb som tar din tid men jag bara undrar hur du känner kring bloggen. Kram

Leave a comment