x

köttbullar med… ägg

9 augusti, 2015

Skolstart!

9 augusti, 2015

Vår nya soffa

9 augusti, 2015
empty image
empty image

Häromveckan fick vi inse vår kära Ektorp-hörnsoffa besegrad. Den har varit vår trotjänare i flera år och upplevt två små barns kladdiga fingrar och… mer därtill! Till slut blev det helt enkelt för mycket jobb med att försöka hålla den någorlunda fräsch, det gick an när en av oss jobbade hemifrån men det sista har det bara varit en extra utmaning i en vardag som redan är utmanande nog, typ. Dessutom var den ordentligt nedsutten, flera kuddar saknade stoppning osv så i vardagsrummet står nu en Stocksund 3½-sits, Nolhaga gråbeige. 😀 Ovant med en soffa i annan färg än vit ska erkännas men tyget på denna är helt klart mer förlåtande mot eventuellt kommande olyckor, det är lättare att städa under då den är högre och så mycket mer ljus och space det blev i rummet när vi fick bort delen som tidigare stod framför fönstret. Och önskar vi ännu en sittplats sen så tänker jag att vi kanske kan köpa till fåtöljen längre fram.

Nå, vad tycks?!

Desktop9

Soffa, IKEA | Tavla, Happywall | Lampa, House Doctor | Matta, PortofHaven.

110

17 comments

  1. Supersnyggt! Sitter ni skönt hela familjen däri? Haha kom och tänka på att vi som också har en ektorp hörnsoffa sällan sitter i de två platserna på ena sidan, så egentligen är det ju onödigt med en sån biffig soffa. Denna ni köpt nu är ju mer stylish också. Nåväl vi sliter på våran bruna ektorp ett tag till. Kan säga att den ser också alltid skitig ut ;P Men sen så äter vi ju ofta i soffan iaf frukost och mellis 😀

    Stocksund med en liten fotpall skulle va nåt, måste spana 😉

  2. Så fint! Vi har fotöljen ur samma serie, älskar den o är riktigt sugen på en soffa vartefter ☺ ett tips bara, tror du har satt tyget som är på armstöden på fel sida, det veckiga ska vara utåt o de släta inåt ☺

  3. Jessica: Haha, tack för upplysningen! Du vet hur ivrig man är när får hem nya grejer.. Fort ska det gå! 😉

  4. Det är intressant det där, för mig som kommer från en ”invandrarfamilj” så känns den soffan jätteliten. Vi brukar liksom ha 3 sådana soffor i vardagsrummet. Eller åtsminstone 3+2+1 men många har liksom mer än så. Jag antar att det är för att man vill att gästerna ska få plats när de kommer men för mig känns det också jobbigt att trängas i en soffa 🙂 Missförstå mig inte menar absolut inget elakt, tyckte bara det var kul att konstatera. 🙂 Soffan var fin och det blir nog mer praktiskt med en grå soffa än vit. Haha kommer ihåg ditt inlägg för jättelänge sen om hur du tänkte ”en vit soffa är väl bara att tvätta om den blir smutsig” men sen ångrade det lite 😀

  5. Vi köpte också en stocksund under förra året men upplever att den inte alls hållit formen bra. Den har blivit riktigt nedsutten och klädsen sitter överallt, förutom där den ska. Hur tycker ni att er klarat sig? 🙂

Leave a comment