x

Kusiner i kvällssol

9 juli, 2015

Instagram

9 juli, 2015

Gravidfotografering – Elin & Andreas

9 juli, 2015
empty image
empty image

Hej vänner! Det var på håret att jag hann hem till fotograferingen i söndags, blev till att köra raka spåret från Vara till Malmö och Klagshamns strand där jag mötte upp Elin och Andreas som ville få sin kärlek och graviditet förevigad på bild. Tanken var att fånga en vacker solnedgång kring 21-tiden men tyvärr doldes den av tråkiga moln och sen blev det snabbt för mörkt. Men nog blev det vackert ändå! <3 Härliga människor som jag hoppas på att få träffa snart igen, en annan dag, med förhoppningsvis bättre förutsättningar. Glöm inte att gilla, om ni gillar.

FY4A7819FY4A7866FY4A7835-001FY4A7838FY4A7773-002

216

14 comments

  1. Hej Stina! Vilka fina bilder! Vi tänkte åka till Malmö om ett par veckor för att titta på sommarlovsmorgon bland annat. Vilket hotell eller område rekommenderar du att bo på/vid om man vill ha nära till västra hamnen? Mvh Josefine

  2. Åh vad fint! Och så kul att efter att ha tittat på bilderna på Elin så insåg jag att henne känner jag ju! Vi har friidrottat ihop för väödans många år sedan i MAI. Otroligt härlig tjej och vad kul att se att hon är gravid nu 🙂 Inte sett henne på mååånga år.

  3. Tack, Josefine! 🙂 Vad roligt att ni ska komma ner till Malmö och kolla på Sommarlov. Det är faktiskt rätt häftigt att det är just här det spelas in tycker jag! Om ni har möjlighet, kom på en fredag för då gästar en artist programmet vilket ju är extra kul. Nu till din fråga. Alldeles nyligen bodde våra vänner på Park Inn som är beläget i Västra Hamnen, kanske kan det vara något för er?!

  4. Hej:)
    Mycket fina bilder.
    Kan varmt rekommendera park inn om man vill ha det nära till sommarlov, Se till att gå ner i tid !!
    Kram

Leave a comment