x

Libero – stöd kampen för ett levande hav

23 juni, 2015

Hej sommarlov!

23 juni, 2015

Djungelfeber

23 juni, 2015
empty image
empty image

FY4A4626-001FY4A4653

Storbladade växter i gröna nyanser har setts under en längre tid på allt från kuddar och andra inredningsdetaljer till kläder. Jag älskar denna trend med naturtryck och gav vårt sovrum ett välbehövligt färgstänk genom att köpa detta påslakanset från Ellos. Like! 😀

29

9 comments

  1. Wow så hiimla fint! Jag älskar också djungeltemat. Den vuxna världen får liksom färg 😀

  2. Åhh så fint. jag älskar det som kommer från ellos men varje gång jag beställer därifrån så måste jag hämta ut det på ett utlämningsställe som ligger så långt ifrån där jag bor :/ så jag drar mig alltid för att beställa därifrån.

  3. Jag trodde först när jag bara såg rubriken att det är djungelfeber du drabbats av, haha! Tur att jag hade fel ;P

Leave a comment