x

Från det ena till det andra

17 juni, 2015

iPhone-väska

17 juni, 2015

BEAUTY II

17 juni, 2015
empty image

Här kommer ytterligare två bilder från min senaste plåtning. Alltså, detta är så himla kul! Om två veckor ska jag fota ett gravid-par och om allt går som planerat så väntar förlossningsfotograferingar i augusti/september/oktober. Som jag längtar! 

Allt bra med er annars? När jag kom hem från jobbet förut stod middagen serverad på bordet, mamma som skämmer bort oss när hon är här. 🙂 Kött, potatis, sås, grönsaker och gelé – det är grejer det! I morgon ska jag till sjukhuset och göra lungfunktionstest, ett steg närmare en diagnos. Hoppas att det ”bara” är astma. Hej så länge!

18

3 comments

  1. Har ett flertal gånger fått åka in akut pga andnöd och fått testa mina lungors kapacitet, röntgat dem och kollat om proppar osv. Är ändå bara 21 år, har heller inte fått nått konkret svar på vad det är, för allt såg bra ut förutom nånting i ena lungan som dom avfärdade som en infektion då det var i samband med förkylning… hur som helst så skrev jag en egen remiss till allergi mottagningen vilket visade att jag är allergisk mot min kisse, timotej, kvalster och tre olika mögelsorter. Fick även klart för mig att jag hade en släng av astma, så har ventoline som jag får inhalera vid behov, min räddare i nöden!! Speciellt nattetid, men helt plötsligt i mars behövde jag inte ta den och har inte behövt ta den en enda gång sen dess… märkligt!

Leave a comment