x

Malaco Godisgömmor

27 maj, 2015

Dagens meny

27 maj, 2015

Hej!

27 maj, 2015
empty image
empty image

I söndags var vi i Pildammsparken och hejade på våra vänner som deltog i Kalvinknatet. I strålande solsken sprang ca 6000 barn 440, 700 eller 1500 meter beroende på ålder. En våg av blödiga känslor välde över mig när barnen, kända som okända, skymtade bakom krönet och kom springandes mot och över mållinjen. Som alla kämpade! Nästa år tänker jag att det är mina ungars tur, om de vill.

På tal om blödiga känslor så kom i går ett brev på posten, ni vet ”Till målsman för…”?! Jag öppnade och läste ”Välkommen till förskoleklass!”, vände sedan blad och fick se klasslistan. Huhuhuuuu… mitt lilla älskade hjärta ska börja skolan i augusti! Stort!

FY4A1670FY4A1693

Jag i söndags – Tröja, Adidas | Jeans, Zara | Skor, Nike Air Max Thea.

Nu är min rast snart slut, dags att återgå till arbetet. Kram på er!

20

10 comments

 1. Ja visst vrider det till lite i hjärtat när man inser att dom som var så små nyss, helt plötsligt blivit så stora! Fattar inte att Zackarias blir 6 år i augusti! Han föddes ju nyss, haha! Alexander är måttligt road av detta dock. Det är lite orättvist att han har ett år kvar på dagis 😉

 2. Erica: Ja det är helt otroligt! Tiden har gått så fort och ännu fortare har jag hört att det ska gå när skolan väl drar igång.. =/ Min bebiiis! Haha..

  Anna: Tack! 🙂

 3. Ytligt kanske men skitsamma (det kan alla småbarnsföräldrar behöva höra) Du är så himla vacker!! Heja dig Stina!
  Från en som varit med från start

 4. Måste bara fråga, är det där i Ekobyn i oxie? Haha bodde där innan så det ser väldigt likt ut iallafall! 🙂

 5. Tack, Julia! <3 Att jag ser bra ut på dessa bilderna är i ärlighetens namn ljusets förtjänst, har aldrig känt mig så sliten som jag gör nu. Det går verkligen bara utför, haha.

  Nora: Haha japp det stämmer!! 😀 Hur tyckte du att det var att bo där?!

 6. Det var superfint att växa upp i ekobyn! Jag är nitton nu och har bott där under hela mitt liv (flyttade därifrån nu i februari). Perfekt ställe att få växa upp på – ett lugnt område, barn i liknande åldrar så man hade alltid någon att vara med och en härlig gemenskap. Har ingenting alls att klaga på, det är verkligen idealstället att få växa upp på! Bra förbindelser till Malmö också så trots att det känns som att man är på landet är det nära till Malmö. 🙂

 7. Nora: Åh vad roligt att höra! 🙂 Vi har familj som nyligen flyttat dit och jag ska säga dig att jag själv är lite sugen nu efter att ha varit där och hälsat på några gånger. Jag har verkligen fått den känslan som du beskriver.

Leave a comment