x

Tävla och vinn badleksak från BR

22 maj, 2015

Hej!

22 maj, 2015

Malaco Godisgömmor

22 maj, 2015
empty image
empty image

De flesta föräldrar vill gärna hålla godis gömt från sina barn, men få lyckas. Jag är inte den som är den, äter jag godis brukar barnen också få smaka oavsett dag i veckan men.. ibland vill man ju bara ha det för sig sjääälv!! Jag har därför mina små ”gömställen” men som barnen dessvärre genomskådat för länge sedan, de är väl medvetna om var det kan finnas godis/choklad/chips och det är inte sällan som någon av dem står uppe på köksbänken och vinglar med en stol nedanför! 😉 Jag antar att jag inte varit tillräckligt innovativ…

För att underlätta smygätandet för oss föräldrar har Malaco nu tagit fram en serie smarta godisgömmor som består av vardagsnära inredningsföremål som exempelvis en klocka, en bok, en jordglob… och denna icke så inbjudande konservburk från Ocalam (Malaco baklänges) med ”chunks of extra good fish, mixed salty and sweet”, haha. Roligt initiativ tycker jag, som är taget med glimten i ögat.

FY4A1345FY4A1341

Mjeeheehee…

Alla godisgömmor finns att köpa på malaco.se

I samarbete med Malaco.

22

6 comments

  1. hihi fin bild på dig. Jag fick hem burken jag med, peas eller vad den heter, min har fastnat. 🙁 Så allt godis är inlåst. ha ha ha Så skratta bäst skratta sist i detta fall för mig. 😀

  2. Haha jag beställde både boken och jordgloben, har dock inga barn men en man som alltid äter upp ALLT gott utan att komma ihåg att det var tänkt till mig haha! UNDERBART

  3. Smart! Själv låter jag bli att äta numer eftersom jag inte vill att min dotter ska äta godis el sötsaker. Blir ibland när hon somnat. Jobbar inom tandvården 😉 det finns inga dåliga tänder, bara miljön dom utsätts för. Ibland mineraliseringsstörda tänder = ökad risk för hål annars är det kosten som har störst betydelse. Tandborstning m fluor gör att vi kan fuska lite men kosten bestämmer om det blir hål eller inte.

Leave a comment