x

En månad med Priorin

20 maj, 2015

Malaco Godisgömmor

20 maj, 2015

Tävla och vinn badleksak från BR

20 maj, 2015
empty image
empty image

BR aktivitetsstång

BR har i dagarna lanserat en ny produktserie med badleksaker som har skapats med fokus på skoj och inlärning, men även på vacker design. Nu har DU möjlighet att vinna roliga ”Fishing Fun” som du kan kika mer på här, en utvecklande leksak som aktiverar alla sinnen. Allt du behöver göra för att delta är att i en kommentar motivera varför just du och ditt barn ska vinna. Tävlingen pågår till och med 25 maj. Lycka till! 🙂

I samarbete med BR.

12

64 comments

 1. Jag vill gärna vinna för att mina barn plötsligt INTE vill bada längre. Med en sån här kanske jag får ner dem i badet lättare 🙂

 2. Skulle gärna vilja vinna detta till mitt badtokiga barn som blir 2 om några månader. Finns ingen annan motivering än att det vore kul att vinna detta och få glädja mitt barn. Det är väl en av de saker man lever gör när man har barn? 🙂

 3. Fantastiska leksaker, vi har inget badkar hemma men våra tjejer älskar att bada. Vi har därför ställt in en Badbalja i duschen 😉 men i den får bara en tjej plats så därför behövs lite aktivitet på väggen för den som ”tvingas” duscha 🙂

 4. Min dotter älskar att leka med vatten och att bada (i vanliga fall). Just nu blir hon nästan hysterisk när man ska tvätta henne och tror att en sån här leksak där hon kan leka med vattnet samtidigt hade underlättat badningen och fått henne att tycka om att bada igen!

 5. Det var nästan kusligt men första gången jag hittade den här tävlingen satt maken och badade barnen – det är då jag får datatid. Hahaha! Oftast så går det bra när båda barnen badar tillsammans, men att vinna den här leksakn till det äldre barnet vore kul. Då får han något att roa sig med istället för att peta på lillan. Lillan nöjer sig bra med att bara plaska. Leksakerna vi har i badet har pojken liksom börjat tappa intresset för och det här verkar ju vara en mycket bra leksak som aktiverar! Och ju längre tid resten av familjen håller sig i badrummet desto mer egentid till mig. 😉 I skrivande stund sover de, inte så dumt det heller…

 6. Jag och min son på 2 1/2 år skulle så gärna vilja vinna detta.
  Vi har nämligen världens minsta toa och världens minsta dusch vi kan bara duscha av oss och sen ut.
  Vår son älskar plaska och vara i vatten och leka vilket han inte kan i vår lilla dusch.
  Men nu flyttar vi till hus och han ska få ett badkar äntligen kan jag ge min son lek och plats så dessa leksaker hade varit helt perfekt för han att få och kunna leka.
  Har sätt dom på andra bloggar också och när jag såg tävlingen blev jag så glad vill själv leka haha 😛

  Med vänlig hälsning Pernilla holm

 7. Jag skulle vilja vinna badleksaker till min älskade lilla prins han fullkomligt älskar att bada så det hade verkligen varit perfekt att vinna lite roliga vattenleksaker till honom 🙂

 8. Min älskade sambo åker ofta ut för att fiska. Då blir vår son så ledsen när han inte kan följa med på fisketurer, eftersom han är lite för liten ännu. Men om han hade fått chansen att prova på att fiska i badkaret, hade han blivit väldigt stolt och glad tror jag 🙂

 9. Min älskade sambo åker ofta ut på fisketurer. Vår son blir alltid så ledsen för att han inte får följa med och fiska, eftersom han ör lite för liten. Skulle han vinna detta fiskespel och få chansen att fiska själv i vårt badkar, tror jag han hade blivit väldigt glad och stolt!

 10. Vi har inte kunnat skaffa ett badkar än till dottern, mkt på grund av att vi har fått prioritera andra grejer rent ekonomiskt, så därför skulle dessa leksaker i duschen vara lite plåster på såren för henne som älskar att bada!

 11. Min dotter skulle älska att ha något att leka med i duschen, just nu får leksakerna från hennes rum agera badleksaker och jag blir tokig på allt som ligger på tork överallt. Speciellt dem man lyckas trampa på 😉

 12. Mina 2 små troll älskar att bada ihop när man väl får in dom.. Att ha denna roliga aktivitets badleksak skulle vi aldrig mer behöva tjata 🙂

 13. Hej Stina! Jag och mitt barn kan inte vinna för jag har inga egna barn MEN min brorson Sixten fyller på Lördag och han är det gulligaste som finns så jag skulle gärna vinna detta kit åt honom 🙂 Kram

 14. Min lilla badtokiga Tuva skulle gärna vilja vinna den här badleksaken. Eftersom vi inte har badkar blir det rätt tråkigt för henne i duschen så det här hade kanske hjälpt 🙂

Leave a comment