x

Kladdkaka in the making

18 maj, 2015

Tävla och vinn badleksak från BR

18 maj, 2015

En månad med Priorin

18 maj, 2015
empty image
empty image

Efter att ha ätit Priorin under en månads tid kan jag konstatera att ingen större skillnad märks på håret, än – det får man nog ha tålamod med. Det jag däremot har märkt tydligt är att mina annars sköra naglar har blivit hårda och vuxit massor, minns typ inte när jag hade ”vita tippar” sist, haha. Så att biotinet/cystinet tas upp av kroppen är det ingen tvekan om! 🙂

31

11 comments

 1. Ja, de säger verkligen starka och fina ut! Kan nog säga själv som utbildad nagelterapeut och äger egen nagelsalong att jag nog aldrig sett så vita fria kanter på naturliga naglar tidigare. 😮

 2. Jag tror säkert att det funkar, Diana. Men det tar tid! Jag utvärderar om ett par månader igen 🙂

 3. Kul att du ”recenserar” Priorin såhär långt! Jag är i stort behov av något för mitt hår också, det går av och har gett mig en urful liten minilugg av småhår! Så Priorin kanske ger resultat efter tre-sex månader ändå, hoppas!

 4. Vad härligt att det funkar för dig =) vill också börja med något sånt för hår&naglar efter graviditeten, just nu vet man ju inte vad som händer med kroppen haha. Utvärdera gärna om ett tag igen =)

 5. Hej Stina!
  Har tänkt en del dig och det du skrivit om hur du mår etc. Har du kollat din sköldkörtel? Jag har problem med min och många av dina ”problem” liknar symptom på obalans i sköldkörteln. Kan va värt att kolla upp iaf..

 6. Hej Stina.

  Det var längesedan som du skrev om Dina besvär med både kropp och knopp. Hur går det för Dig? Har Du lyckats få någon bukt på det eller
  är det fortfarande under utredning? Jag har ungefär lika problem som Dig och bollas fram och tillbaka inom vården. vore intressant med ett inlägg om hur du
  gör. Klarar Du av att jobba heltid eller tvingas du också till sjukskrivning?

  Stina

 7. nån som testat priorin nya shampo än???? hoppas på svar
  säljs bland annat på apotea o läs även priorins hemsida för mer info
  o hoppas nån har testat för jag vill ej köpa innan NÅN berättar hur dem är, kostar ändå över 100 kr!

  Med vänlig hälsning anna

Leave a comment