x

Förlossningsfotograf i Skåne

15 maj, 2015

Dreamy

15 maj, 2015

God morgon!

15 maj, 2015
empty image

Jeans, Kristen zip – Ginatricot | Tröja, Ginatricot | Kappa, Zara | Skor, Nike air max thea.

En snabb uppdatering innan jag springer i väg till jobbet. Det var väldigt skönt med en ledig dag i går, 4 dagars arbetsvecka borde vara standard men nog kändes det lite förvirrande när kvällen kom och alarmet skulle ställas. Min hjärna har liksom redan tagit helg. 😛 Ha en bra dag!

15

3 comments

  1. Hmm…4 TIMMARS arbetsvecka lät kanske lite väääl kort…? 😉 Skulle dock inte va helt fel haha ;D

  2. Hej! Jag mejlade ang. kameran igen efter att du hade svarat mig men har inte hört något mer… Är den såld nu eller finns den kvar?

  3. Hej Stina! Alltså. En jättekonstig fråga. Men ändå. När du gör såna här trevliga blogginlägg så tidigt på morgonen, var befinner du dig då? Sitter du uppe vid datorn redan eller ligger du i sängen med mobilen och försöker vakna till?
    När min klocka ringer 06.00 är jag helt död. Fattar inte hur du orkar blogga 05.45. All cred till dig 😉

Leave a comment