x

Vanish gold och tävlingsdags

10 maj, 2015

BR Bath – badleksaker

10 maj, 2015

Saturday

10 maj, 2015
empty image
empty image

IMG_4984IMG_4992IMG_5036IMG_5012IMG_5037

Helkväll som började med grill och singstar hemma hos E och slutade lite otippat på Harrys där vi svängde våra lurviga. Mjaaa jag kände mig något skeptisk till valet av klubb men blev faktiskt positivt överraskad, musiken var helt i min smak och i gott sällskap är det allt som behövs för en lyckad kväll. 04.30 kom jag instapplandes genom dörren, haha, det var fasen år sen sist. I dag värker benen och jag är trött efter alldeles för få timmars sömn men det är det lätt värt. 🙂 Malmöbor, vart går ni när ni är danssugna?

38

9 comments

  1. Jag är inte från Malmö själv men min bästa vän bor där och när jag var ner för några helger sen var vi på Hipp för första gången.
    Förutom totalt kaos vid tjejtoaletterna var det ett trevligt ställe, varit på Etage tidigare men jag tyckte klientelet där var lite för ungt för en snart 30-åring 😉

  2. ICE bar & restaurang utan tvekan! En restaurang med supergod och prisvärd mat med bra variation, som senare förvandlas till nattklubb vid 23- tiden. En karaoke- bar utan dess like! Och där vistas alla åldrar med ett något yngre klientel på fredagar. Prova! (:

  3. Sist jag var ute (2-3 månader sedan) så var vi ett gäng mammor som hamnade på Harrys och blev som du positivt överraskad! Väldigt bra musik så nästa gång det är dags för utgång blir det nog Harrys igen!

  4. Säger som Emmy ovan, KB är bäst! Alla åldrar många stilar och bästa musiken! Det jag saknar mest när jag är i Stockholm (eh ja, förutom familj och vänner då hehe…)

Leave a comment