x

#knipmedstinalee

6 maj, 2015

Vanish gold och tävlingsdags

6 maj, 2015

Kalas

6 maj, 2015
empty image
empty image

I helgen var Cornelis på sitt allra första kalas hos två av sina förskolekompisar som fyllde tre år, hihi. Sånt fint gäng! Det hela blev så lyckat som det bara kunde bli och de två timmarna flög iväg med lekar som ”Björnen sover” och ”Hundens ben”, sångstund, korv och mos som serverades i form av en igelkott, glass och klassisk fiskdamm. De stora heliumballongerna som vi hade med oss gjorde succé som tur var – även om det blev lite konstigt i början. Jag hade en tanke om att slå in ballongerna men ballonger med helium i ska helst inte slås in tydligen då de kan sjunka ihop om syret runt om försvinner (haha, snopet om det hade hänt), så vi gjorde det bästa av situationen och levererade dem liggandes i plastpåsarna som vi fick med från butiken. Tvilling nr ett öppnade sin påse och tog förtjust fram ballongen och började leka innan hon efter en liten stund utbrast ”men… var är presenten?!”. Haha. Well, du öppnade just presenten! 😛

IMG_4911

Björnen sover. 🙂

IMG_4934

Till bords. Vackrare vy får man leta efter!

IMG_4939

Enkel men mycket uppskattad festmat i form av en igelkott.

På tal om kalas så sitter jag och kollar nyinkomna erbjudanden på rabattkalas just nu. Jag har kommit på mig själv med att googla rabattkoder så fort jag ska shoppa något på nätet, haha. Är ni likadana? Varför inte spara en slant om man kan liksom, och det kan man ju oftast. Rabattkalas tycker jag är en bra samlingssida där man kan hitta alltifrån fria frakter till riktigt bra rabatter – vilket jag såg att det var nu på bland annat Lekmer.se och hela deras sortiment av regnkläder och stövlar till barn, upp till 50 %. Didriksson, Lindberg, Ticket Outdoor, Viking, Tretorn och Kavat är bara några av märkena. Värt ett besök!

18

5 comments

  1. hmm varför väljer du att visa bilder på andras barn på bloggen men inte på dina egna? oavsett om föräldrarna gett sitt samtyckte. jag har själv valt att hålla mina barn utanför tex facebook. undrar bara hur du tänkte. ha en bra dag

  2. Haha.. Älskar rabattkoder! Kan ju ändå bli rätt stor skillnad i pris om man lyckas googla fram någon bra.. 😉

  3. Vill inte vara tråkig, men varför läggs bilder ut på andras barn? Vill verkligen inte vara otrevlig eller sur. Hoppas du förstår.

Leave a comment