x

Varför min blogg inte är vad den var

15 april, 2015

Vår

15 april, 2015

Victoria’s Secret Beauty & Accessories

15 april, 2015
empty image
empty image

IMG_4149

Titta! Victoria’s Secret har öppnat på Emporia, det hade jag inte en aning om. Jag är verkligen inte någon underklädesnörd, anser typ att mormorstrosan är bäst, men kan tänka mig att många andra är överlyckliga nu – trots att denna nya butiken är byggd efter samma koncept som den redan befintliga på Hamngatan i Stockholm där fokus ligger på väskor, solglasögon, hudvårdsprodukter, parfymer samt trosor i olika mönster och färger. Några bikinis och baddräkter lär vi med andra ord inte få se i sortimentet vilket är synd då hemsidan har ett fantastiskt utbud när det kommer till det, men ändå… häftigt att ha fått Victoria’s Secret till Malmö/Emporia, när det inte ens finns i Köpenhamn! Har ni spanat in butiken ännu? Vad tyckte ni? 🙂

23

8 comments

 1. va där i helgen. Dessvärre fanns där bara typ 10 par trosor, modeller som inte faller mig i smaken alls. Så synd att dom inte kan satsa mer på underkläder, sportkläder & bikinisar som du sa. Vad ska dom med tre väggar plus hela golvet fullt med dofter. En räcker. Vet inte om butiken kommer gå runt. Tråkigt. Men kul med butiken rent generellt eftersom den inte ens finns i Köpenhamn, om man inte räknar de två pop ups på Köpenhamn flygplats 😉

 2. Jag håller med om att det vore roligare med lite större utbud av underkläder och badkläder i VS-butikerna, mycket av dofterna finns ju i så många andra affärer nuförtiden. Men det är definitivt ett ställe som jag kommer kika in på nästa gång jag har vägarna förbi Emporia! 🙂

 3. Tycker det är trist att de inte ens har några BHar. Köpte tre stycken i NY när jag var där o de är de skönaste jag någonsin har ägt. Såg framemot att de skulle öppna men blev ganska besviken på det lilla utbudet. De är ju kända för sina underkläder.

 4. Det är säkert jättebra för alla som är stora VS-fans. Synd att utbudet inte är densamma – inte ens i närheten – av det som finns i butik och online i USA men även i London och Paris, men att butiken finns och man åtminstone kan få tag i en del VS-saker är väl toppen för dem som är fans. Själv berör det mig inte så mycket (bor inte heller där men här i Schweiz har vi liknande VS-shops) då jag inte gillar deras produkter.

  Kram och ha en härlig vecka!
  Andrea

  http://rawness.se/blogg/fitfemme

 5. Tror inte det kommer gå så bra för dem, ”hypen” av VS känns som det svalnat lite, och deras dofter kan man ju köpa typ typ 80 spänn på EKO, så när de inte har så så länge de inte tar in mer underkläder och så tror jag inte att folk kommer ”valfärda” dit 🙂

Leave a comment