x

Att bli citerad

1 april, 2015

God morgon från Bornholm och Storløkke Feriepark

1 april, 2015

LOB

1 april, 2015
empty image
empty image

Nu ska jag gå till min frisör Anna på Bunkeflo Hair & Beauty Center och få håret klippt. Utgångsläget är dock lite annorlunda från när jag bokade tiden så några slingor lär det inte bli. På kort tid har mitt hår gått från tjockt och kvalitetsmässigt bättre än på många år till ett hår som jag inte alls känner igen. Det började med att kännas trassligt efter dusch, därefter elektriskt/statiskt för att sedan börja tappas och gå av och inte bara i topparna utan längs hela stråna och även i underhåret. Det är nu tunt i jämförelse med innan. Läskigt när det går så snabbt men tänker att det kan bero på hormonförändringen efter mitt amningsstopp, någon inre faktor måste det ju vara. Det i samband med yttre påverkan som fön, locktång och hårda tag med borsten kanske gjorde att det blev too much to take. Tappa hår i mängder gjorde jag under och efter amning med M också (ni minns väl hur min golvbrunn såg ut hehe) men det gick verkligen inte av på detta märkliga sätt. Någon som känner igen sig?

Uppdatering: Hemma igen och som jag misstänkte var det bara klippa som gällde, superslitet. Nu ska jag låta håret vila från allt vad värmeverktyg heter, inga slingor, ingen färg, bara vårdande produkter.

IMG_2657IMG_2626

En Olivia Palermo-inspirerad lob fick det bli. Hiss eller diss? 🙂 Med ljusa slingor i längderna och mjuka lockar så kommer denna frisyr att komma till sin rätt på riktigt men det får bli när mitt hår har hämtat sig från vad det nu är. Något att se fram emot i sommar, kanske.

IMG_2597

Jag blev rekommenderad dessa produkter från Keune som ska vara jättebra för torrt, poröst och skadat hår.

Nu ska vi städa och packa för i morgon åker vi till Bornholm. Hotell tre nätter, hela familjen. Underbart!

31

11 comments

 1. Jag har också det, dock har inte jag varit gravid. Så vet inte vad det är, kanske nån medicin jag käkar eller nåt. Men nu har jag slutat med färgning, och går omkring med världens fetaste utväxt. Det är en daglig kamp att inte springa till affären och köpa hårfärg.. 😉 Värmeverktyg använder jag så himla sällan. Och kör på snoddar utan metallbit osv. Får nog ta ett besök till frissan och höra vad man kan göra 🙂

 2. Sådär gjorde mitt hår också efter både första och andra barnet. Som tur är har jag asamycket hår så det märks ingen skillnad på tjockleken men tyvärr så har jag små antenner gör och där i pannan och nacken där håret som gått av växer ut nu. Skitsnyggt…. Not….

 3. Men herre vad snyggt det blev! Jag önskar stt jag vågade klippa mig så där för det är bara långt och hängigt. Men feg är bara förnamnet när det kommer till fru jensens hår… Ingen påverkan efter amningen heller så inte ens där fick jag en anledning haha:p

 4. Åh vad fint! Du passade väldigt bra i det långa också, men det känns ju så jäkla fräscht när man kapat lite. Riktigt snyggt!

 5. Gigantisk hiss! Kort friskt hår slår langt slitet alle ganger!

  Kjøp en hårbørste av svinebust og gre det ordentlig hver morgen for å pleie og stimulere hårbunnen og blodsirkulasjon.
  Stå forover lent og begynn i nakken, børst håret langsomt og jevnt framover stryk over med den ledige hånden, begynn med 10-15 rep etter en uke kan du øke til 30-40.
  Gjør dette om morgenen så blir hodebunnen rengjort for belegg som kommet i løpet av natten.
  Naturlige oljer fra hodebunnen fordeles ved hjelp av børsten i ditt hår og skaper en beskyttelse rundt dine hårstrå, gir fuktighet og naturlig glød.
  Hårbørsten med svinebust er også veldig skånsom mot håret ditt.

Leave a comment