x

Pef, pef!

12 februari, 2015

Maileg-kaniner

12 februari, 2015

Omelett med bladspenat och plommontomater

12 februari, 2015
empty image
empty image

I morse blev det omelett till frukost, uppskattat av både stora och små. Min 2-åring älskar denna och det gör mig väldigt glad, känns som en bra start på dagen med ägg, spenat och tomat.

IMG_1090
IMG_1106

Sätt plattan på låg värme. Vispa fem ägg (räcker till tre personer) tillsammans med en skvätt grädde och lite salt och svartpeppar. Häll i oljad panna. Dela babyplommontomaterna och tvätta bladspenaten, strö över. Omeletten är klar när den har stelnat på ovansidan, man vändsteker alltså inte. Super(ome)lätt! 😛

110

5 comments

  1. mums vad gott det ser ut.
    Förresten, är det bara jag som upplever bloggen som svår att skrolla i? Den skenar iväg och vid minsta rörelse så är den antingen på botten eller längst upp, kan liksom inte centrera till kommentatorsfältet så lätt.

    Hur som helst, ha en bra dag fina.

  2. Du måste prova äggmuffins!
    som en vanlig omelett men i muffinsformar så dom blir delikata små äggiga muffins ^^ supergott att klicka i lite smaksatt philadelphia i mitten också så det liksom blir helt krämigt och mumsigt
    Dante älskar dom men vägrar vanlig omelett, trots exakt likadana ingredienser haha ^^

Leave a comment