x

Stina-Lee och Blondinbella

2 februari, 2015

Kan hääälv!

2 februari, 2015

Tivoli-bananer

2 februari, 2015
empty image
empty image

I dag har vi gjort tivoli-bananer. Närmare bestämt frysta bananer på glasspinne doppade i smält choklad och strössel. Förvånansvärt gott, faktiskt. Som glass! Idén kommer från Philofix som både Mayia och jag är stora fans av, hon Rakel är ju så jäkla bra! 😀

IMG_0944
IMG_0985

Skär bananer i lagom storlek. Trä på glasspinnar, sugrör eller annat. Låt stå i frysen några timmar. Smält choklad (vi tog vad vi hade hemma det vill säga mindre än en halv kaka mjölkchoklad samt två kinderägg-hur ska detta gå tänkte jag men det blev mums) och tillsätt några droppar olja. Doppa de frysta bananerna i chokladen och strö sedan strössel över. Något att testa till nästa barnkalas kanske? 🙂

5

6 comments

  1. Åå vilket superbrs tips! Det vill man verkligen testa när man är frisk! Vi ör uppe här i natten pga msgsjuka…än då länge bara vår 2,5 åring men man sitter bara å väntar på att vi andra ska få Det 🙁 suck
    Annasvarld.vimedbarn.se

Leave a comment