x

På tu man hand

2 februari, 2015

Tivoli-bananer

2 februari, 2015

Stina-Lee och Blondinbella

2 februari, 2015
empty image
empty image

Stina-Lee nyhetsmorgon

Stina från Lisch, 20 bast, inviterad till Stockholm och TV4-huset för att medverka i nyhetsmorgon tillsammans med Blondinbella och två till. Minns ni? Haha! Jag var SÅ nervös och bättre blev det inte när vi fem minuter innan sändning fick veta att vi skulle diskutera ett annat ämne än det jag dagen innan tackade ja till att diskutera, gaaah. Jag som hade övat in fraser under hela tågresan för att åtminstone ha nåt klokt att säga ville så klart vända och springa därifrån, men det var bara att stega in i studion och invänta nedräkningen som bestämt och utan nåd började nästan direkt. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2(guuulp), 1. ACTION!

Jag överlevde. Och enligt Bella gjorde jag till och med jättebra ifrån mig. 😉 Hon var optimismen personifierad redan då och man kan inte annat än älska det, haha. Min insats var väl ingen höjdare enligt mig själv, liknade mest en hönsgård så som vi kacklade i mun på varandra, men åh vad modigt gjort ändå. Idag vete fanken om jag hade vågat.

Knappt ett år efter detta var jag gravid med vårt första barn, M, som i år ska fylla 6 och börja förskoleklass. Livet alltså…

2

11 comments

  1. Åh kommer ihåg det där! 😀 Vet inte om fler har sagt det men sedan du bytt design så glider sidan upp och ner otroligt snabbt när man scrollar, försöker scrolla lite lite men ändå glider hela inlägget iväg för mig :O

  2. Teknikerna har fullt upp men har lovat att fixa problemet snarast möjligt. Hoppas snart!! Kram på dig och vad kul att du har hängt med sedan starten haha..

  3. Minns det där. Och minns så väl när du berättade att du var gravid. Kan inte fatta att det redan är 5/6 år sedan 😮

  4. Men gud, fyller Mayia 6 år i år? Hon föddes ju nyss?!! 😀 Jisses vad åren försvinner! 😀

  5. Åh alltså!!! Det var precis runt den tiden jag började läsa din blogg! Nu känner man faktiskt knappt igen den, men jag måste ha utvecklats lite i samma takt för gillar bloggen fortfarande =)

  6. Åh tänk vad längesedan! Jag fyller 21 i år och har läst din blogg sen innan du blev gravid med Mayia, kommer så väl ihåg när du skrev det inlägget 🙂
    Tiden går så fort, tänk vad mycket som händer på några år <3

  7. Det är sjukt att jag har följt dig sen den tiden! Ibland har det gått några månader innan man tittat in igen men jag har liksom alltid hittat tillbaka 🙂 Jag är också någon som väldigt sällan kommenterar bloggar men jag ville bara kika in och säga att du verkar bara en så jäkla helylle underbar person! Och jag som trott att du inte kommit från mina trakter, skara/vara/lisch, så var det väldigt kul att höra 🙂 Hoppas du blir frisk snart! Kram!

Leave a comment