x

Canon PowerShoot G16

22 januari, 2015

Familjen Annorlunda

22 januari, 2015

Vinn hårprodukter från Kérastase

22 januari, 2015
empty image
empty image

I samarbete med Devinastore.se har jag fått möjligheten att tävla ut tre av mina favoritprodukter från kvalitetsmärket Kérastase. Allt du behöver göra för att delta är att lämna en kort motivering till varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas måndagen den 26 januari. Lycka till!

I vinstpotten:

♥ Shampoo – Kérastase Reflection Bain Chroma Riche. Ljusreflekterande och mjukgörande shampoo för slingat, färgat och skadat hår. Färgen bibehålls längre och det färgade håret blir följsamt, mjukt och strålande blankt.

♥ Inpackning – Kérastase Reflection Masque Chroma Riche. Inpackning för slingat, färgat och skadat hår. Håret blir mjukt, smidigt och lätt att forma. Färgen får en fin lyster och reflektionerna i slingorna kommer fram mer.

♥ Värmeskydd – Kérastase Ciment Thermique. Ett riktigt bra värmeskydd som bygger upp håret under värmepåverkan av till exempel fön eller stylingsjärn. Håret blir mjukt, följsamt och glansigt. Används i handdukstorkat hår.

(Ni når kommentarsfältet genom att klicka på rubriken)

Desktop29

För inspirerande före- och efterbilder, kika in på @devinastore.

1

91 comments

 1. Hej!
  Har efter två veckor utomlands ett hår som protesterar lite lätt.. Solblekt, slitet och allmänt spretigt. Är såldes i stort behov av välgörande produkter som kan ta hand om mitt hår för en stund och ge det lite kärlek. Har dessutom tunt, platt och extremt rakt hår så locktången används frekvent, och då behöver man såklart ett bra värmeskydd! ♥︎

  Passar även på att kommentera ”dig” och din blogg. Måste ha läst i iaf 6-7 år nu och uppskattar alla dina inlägg om såväl inredning, mat, föräldraliv (även om det för mig är långt, långt bort..) och andra vardagliga ting. Du skriver så fint framförallt!

  Kram på dig!

 2. Jag vill vinna detta kit till min bästis som älskar att fixa med mitt, sitt egna och mina barns hår. En perfekt present till en hårintresserad student :):)

 3. Jag behöver vinna dessa produkter ;)! Mitt schampoo och balsam är snart slut och jag har tyvärr inte råd att köpa nya just nu. Jag är föräldraledig och lyckades få blindtarmen bortopererad på nyårsafton. Mannen fick ta över barnen och jag fick sjukskriva mig. Inte bra för ekonomin alltså hehe. Jag ser mitt trötta vintehår i spegeln och vill bara grina. Några strån har gått av och står rakt upp, till och med några grå har smugit sig på. Jag behöver känna lite lyx på mitt huvud snart. Om håret känns bättre kanske jag till och med byter ut mysbyxorna mot riktiga byxor en dag ;)!

 4. Jag skulle verkligen behöva vinna dessa produkter! Jag har precis påbörjat min studier till lärare, mitt drömyrke. Det är himla roligt men också himla tajt att få ihop det ekonomiskt. Det lär alltså ta några månader innan jag har möjlighet att unna mig någon vardagslyx igen;) Av den anledningen skulle det sitta toppen med lite nya, och lyxiga, hårprodukter!

 5. Hej Stina!
  Jag är precis i början på min graviditet och HÅRET är ett av det stora problemen…! Det lever sitt eget liv o jag vet snart inte va jag ska ta mig till. Hade varit perfekt att testa dessa produkter som jag hört så mycket gott om!
  Tack för en bra blogg.
  Kram

 6. Snart kommer jag att föda mitt andra barn och jag vet redan nu att mitt hår kommer att likna en vildvuxen djungel när hormonerna återigen gör en helomvändning. Av tidigare erfarenhet så vet jag att jag borde ta hand om mitt hår lite bättre, så detta kit skulle verkligen hjälpa mig på traven. Lite vardagslyx bland alla vaknätter och blöjbyten.

 7. Hej! Jag är i stort behov att ett bra hårkit! Har för 10 månader sen fått min andra dotter och efter amningsperioden med kraftigt håravfall och usel hårkvalitet får jag inte ordning på stråna igen! Kanske kan dessa produkter rå på en småtrött småbarnsmorsa och hennes barr! 🙂

 8. Mitt vintertrötta hår skulle behöva lite mer energi så detta paket skulle göra susen! Jag håller tummarna för en vinst. Tack för en bra blogg. Vänligen, Sara

 9. Jag har precis klippt av ca 25 cm på håret (har en long bob nu) och tänkte att nu ska jag äntligen börja ta hand om det. Lite hjälp på traven hade varit perfekt!

 10. Av någon konstig anledning så har mitt hår slitits så otroligt mycket sedan i somras och jag är verkligen jätteledsen över det då jag äntligen hade sparat ut håret till den längden jag ville ha. Jag är därför nu på jakt efter det bästa produkterna för håret, för jag vägrar att bara gå och vänta och spara som jag har gjort de senaste 5 åren. Även om jag är universitetsstudent och inte kan lägga så mycket pengar på sånt som jag kanske vill så är det slut med Ica shampon och efter att ha tagit det beslutet som definitivt är jobbigt för plånboken så skulle jag bli jätteglad att få vinna en uppsättning av ett märke jag aldrig provat men hoppas ska hjälpa mitt hår på traven!

 11. Hej!
  Åhh va jag hade behövt detta!! Var en gång i tiden den som
  Gick till frisören ofta och fick det fixat, men ekonomin har inte varit på topp det senaste året och mitt hår behöver veeeerkligen lite kärlek och vård. Vet ju att keraste har DE BÄSTA produkterna men just nu, mitt i mammaledigheten så finns det inte på kartan:(
  Är så rädd att jag kommer behöva kapa en HEL del
  Nästa gång hos frisören om jag inte tar tag i det ordentligt. Ångest!

  Kanske ett rim också?
  Kerastase är så bra, kerastase vill jag ha!
  Snälla låt mig denna gång vinna, så att halva mitt hår inte behöver försvinna

 12. Hej! Jag är gärna med och tävlar om dessa produkter. Jag vill vinna detta för att jag just nu är i det där sliten-småbarnsmamma-träsket, som jag dessutom lovade mig själv att jag INTE skulle hamna i. Jag har en 5-åring och en bebis på 1 månad här hemma. Sambon, pappan till barnen, jobbar i stort sett alla dagar i veckan för att vi ska få ekonomin att gå runt (en föräldraledig student kan inte bidra med så många slantar per månad) och för att vi ska kunna prioritera en så lång föräldraledighet som möjligt tillsammans med våra barn. Detta innebär att jag just nu är ensam med både barn och hushåll väldigt mycket vilket gör att jag prioriterar bort mig själv helt. Lite lyx till håret är precis vad som behövs. Mer krävs inte av en nybliven 2-barnsmamma för att få lite guldkant på den härliga mamma-vardagen. 🙂

 13. Har en liten son på nio månader som jag fortfarande ammar 3-4 gånger/dygn och mitt hår har fått en riktig amningskvalitet, och om det inte vore nog var jag dum nog att färga mitt hår brunt och en vecka efter det lägga i en massa slingor för att ljusa upp det igen. Du hör ju, mitt hår är i desperat behov av lite omvårdnad!

 14. Jag bor i en liten studentetta på femte våningen i ett hus som inte renoverats sen 60-talet.

  Mitt badrum består av grön plastmatta, spruckna kakelfogar och vatten som kommer ut genom duschmunstycket med en hastighet likt den på ett 2-stjärnigt hotell i Rhodos Stad.

  Jag tror kérastase-produkterna skulle kunna ta mig lite närmre drömmen om mässingskranar, marmorväggar och vattenfallsdusch.

  Och vi vet ju alla att en bra hårdag gör under för studierna!

 15. Jag är en student som med jämna mellanrum klipper av mitt långa hår och skänker det till perukmakeri. På så sätt får de som inte har något av sjukdomsskäl, också möjligheten att ha hår. Lycka till alla tävlade och skänk ert hår om ni tröttnar!

 16. För det första så lät beskrivningen av produkterna som att dom var som gjorda för vad mitt hår är i behov av just nu – något mjukgörande, lystergivande och som hjälper skadat hår. Vilket mitt är, det är både slitet och väldigt torrt och i stort behov av bra produkter som håller vad de lovar nu när vintern faktiskt kom ändå. Och med en timanställning ( vilket innebär sex fasta jobbdagar i månaden ) så är lönen inte den högsta, så att säga. Sen kommer ju alla utgifter på en gång, så som dom ofta lyckas göra. Julklappar som ska betalas klart, kiropraktortider, en bil som valde den sämsta tiden att gå sönder på. Och räkningarna. Jag har helt enkelt inte pengar just nu till att rädda mitt hår, och tanken på att behöva kapa för mycket hos frisören när det väl blir dags igen är fruktansvärd ( jag är typen som tycker att tre centimeter kortare hår känns som att jag är snaggad ungefär ). Så jag skulle jättegärna vilja vinna detta drömpris och prova på nya produkter som kanske gör underverk för mitt vintertorra hår 🙂

 17. Alla behöver ett härligt friskt hår. Håller tummen och hoppas jag får chansen till att få ett vårfräscht svall

 18. Åh! Skulle så behöva prova något nytt till mitt hår. Har provat så många olika sorters märken på senaste tiden och inget har hjälpt mitt slitna, torra, skadade och trassliga hår (ja, jag har klippt mig;) har hört att dessa produkter är riktigt bra så hade blivit så glad.

 19. Att vinna och få ta del av lyxiga hårprodukter skulle göra sjukhusvistelserna lite lyxigare. Med ett barn med hjärntumör är håret det sista jag tänker på, men det skulle kännas bra att iaf tvätta håret med bra produkter i ett kalt och sterilt badrum på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

 20. Åh dom hade varit så obeskrivligt kul att få vinna! Småbarnsmamma som ständigt bortprioriterar mig själv, med ett storlockigt hår som jag tyvärr har obefintligt med tid och ekonomi att lägga på, har försökt få det att växa ut långt sedan jag klippte av det för typ tio år sen (misstag!!) men antar att det inte sköts som sig bör med rätt produkter och det är det lite för knapert för att låta vara en hög prio.

  Skulle göra mitt år då det måste bli bättre iom att jag ska stå brudtärna om ett år!

  Kram

 21. Mitt hår ser ut som en riktig risbuske och har säkerligen gjort i över 2-3 år, frisör besök på tisdag(äntligen)

 22. Mitt hår ser ut som en riktig risbuske och har säkerligen gjort i över 2-3 år, frisör besök på tisdag(äntligen)

 23. Från att ha haft tjockt och friskt hår förvandlades det till en Svinto liknande risbuske utan att jag förstod varför. Vi fick senare veta att det var fel på vattnet som vi hade i lägenhetshuset och efter att ha flyttat därifrån har håret fortfarande inte fått tillbaka sin forna glans. Dessa produkter hade varit fantastiska och uppskattade i en tid av att försöka få tillbaka mitt friska hår! 🙂

 24. Åh, gud vilken grym tävling!
  Jag köpte en platt-/locktång för ett tag sedan. Jag tänkte att det kändes onödigt att ha sparat ut långt hår om jag ändå bara lät det hänga, helt platt och tråkigt. Jag köpte ett värmeskydd, men håret blev bara konstigt och kladdigt av det. Testade ett annat men det funkade ungefär lika dåligt. Jag har inte direkt råd med att investera i dyrare produkter och det känns ärligt talat lite läskigt när mina två första försök gick helt galet. Så nu ligger tången där på hyllan och skrattar åt mig och mitt hår hänger fortfarande lika platt och tråkigt. Det här paketet skulle med andra ord komma som en skänk från ovan!

 25. Hej Stina! Efter att ha ammat färdigt för ”denna gång” har jag tappat otroligt mycket hår, vilket jag inte gjort med mina två tidigare. Jag tappade så mycket hår att jag var tvungen att uppsöka läkare. Nu har håret börjat växa ut igen och står åt alla håll och kanter och skulle behöva lite omvårdnad utav bra produkter:-)

  Hälsningar Emelie

 26. Fick vårat andra barn för en månad sen så en dusch där hårtvätt hinns med blir väl på sin höjd en gång i veckan och då skulle jag gärna lyxa till det lite med dessa produkter 😀

 27. Åh den här vinsten hade passat mig och mitt vintertrötta hår perfekt. Sedan min twins kom förvandlades mitt blonda fräscha lockiga hår till nåt råttfärgat barr. Så nya fräscha produkter kanske kunde väcka nytt liv i min risbuske.

 28. Har haft en sjukt stressig vinter, 2 små barn, heltidsjobb och en man som varit sjukskriven en längre tid pga. Diskbråck. Tappar hår som aldrig förr och det är torrt, sprött och frissigt. Hoppas på att produkterna ska göra underverk för mitt hår, har aldrig testat så dyra produkter förut. En mirakelkur är precis vad jag behöver 🙂

 29. Jag skulle vilja vinna detta kit för att försöka få lite ordning på mitt hår som är torrt, tunnt och risigt efter en amningsperiod, fick ett fantastiskt svall under graviditeten men nu när jag ammar så är det ett riktigt skatbo på huvudet! Håller tummarna!

  Ps, snygg design på bloggen!!

 30. Hej!

  Först och främst vill jag säga att du har en fantastisk blogg!

  Min motivering till varför jag vill vinna är att jag har haft en riktig jävla skit vecka på ren svenska!
  Det började i måndags när jag blev kallad till läkaren för ett misstänkt hjärtfel, detta följdes upp av att min
  sambo stukade foten så illa att han blev sjukskriven i 3 veckor och som grädden på moset så körde en lastbil
  in i min parkerade bil på min arbetsplats, bilen är helt sprillans ny ska tilläggas..och ja..nu är den ny OCH demolerad..
  Som sagt, skitvecka! 😉

  Så kort och gott, jag vill vinna för att jag tycker att min tur kan vända nu 🙂

 31. Älskar Keraste!
  Tänkte att dessa kanske skulle passa ihop med min nya livsstil; god nyttig mat, mycket träning och massa mer tid med vänner och familj!
  Hur underbart skulle det inte kännas att även få dyka upp med underbart hår!!!
  Önskar er alla ett fantastiskt 2015:)

 32. Hej!

  Tänkte tipsa om att Sephora har en speciell remower för glitterlack som fungerar så bra, glittret försvinner direkt för har haft samma problem, går att köpa på Sephora på Emporia! Det blir mitt tips och bidrag till att vara med i tävligen, från en bloggläsare som följt dig sedan bloggens start! Kram. Och det är precis de här produkterna ovan jag ibland använder till mitt blonda slingade hår!

 33. Mitt hår har blivit katastrof den senaste tiden… varför? Jo du, sen jag blev mamma och har en liten pojke här hemma som vill ha all mammas uppmärksamhet. Så det blir inte mycket tid till att ta hand om sig själv längre. Men nu är det dags att få liv i det gamla fågelboet igen. Detta hade kunnat vara till en bra start!

 34. En rufsig kvinna från Lund
  tummarna håller i denna stund
  att inpackning vinna
  se tovor försvinna
  frisyren bli fräsch och sund

 35. Efter några månader som backpacker i solen skulle mitt hår behöva bra produkter då det börjat gå av osv pga av hanteringen eftersom jag allt som oftast knappt kunnat tvätta det ordentligt

 36. Kerastase hårvård för mitt hår äro guld värt
  långt ,färgat och ingen glans
  dessa artiklar skulle hålla mig kärt
  så kanske jag vågar bjuda till dans

 37. Efter två graviditeter och amningingar på det så behöver mitt hår lite extra kärlek, ett välvårdat hår piggar alltid upp en snåbarnsmamma :))

 38. KERASTASE är himla bra, lyxig och ganska dyr…( en lön på andra sidan av rut avdrag…)Men man vill fortfarande unna sig sådana grejeroch känna sig som en snyggis 🙂

Leave a comment