x

Kort och tjock

15 december, 2014

Tuggummi i håret? Ingen fara!

15 december, 2014

Aura

15 december, 2014
empty image
empty image

IMG_9931

IMG_9950

M är alldeles för sjuk för att vara på förskolan men tydligen tillräckligt frisk för att bli uttråkad vilket gör detta till en perfekt dag för hemmafix och julstök. Granen har fyllts med ännu mera pynt och så har vi hjälpts åt att hänga upp den fina lampetten från Stelton som kom med bud i förmiddags. Aura är en kombinerad spegel och ljusstake som utnyttjar ljusets reflektion för att lysa upp rummet. Gör sig antagligen bäst med stearinljus men värmeljus duger gott tills jag hunnit köpa nya (snodde ett från adventsstaken till bilden ovan hehe). Hur som helst, mysigt blev det! Hemtrevnadskänslan ökade rejält och det ska bli väldigt spännande att höra vad B säger sen…

I samarbete med Stelton.

0

8 comments

 1. ÅÅh mysigt med julgran 🙂 Bu för vab, kryakramar.

  Där fick jag se eran matta också, väldigt lik den som lukta eller minns jag fel?
  Vi ska köpa nytt överdrag till soffan, tänkte ta ett av de billigaste men ser att ni har filtar på soffan så vitt kanske inte är ett smart drag? Får la lägga några tusen till då ;/ synd att de inte har någon mörkare ton billigt också. Jaja 😉

 2. ÅÅh mysigt med julgran 🙂 Bu för vab, kryakramar.

  Där fick jag se eran matta också, väldigt lik den som lukta eller minns jag fel?
  Vi ska köpa nytt överdrag till soffan, tänkte ta ett av de billigaste men ser att ni har filtar på soffan så vitt kanske inte är ett smart drag? Får la lägga några tusen till då ;/ synd att de inte har någon mörkare ton billigt också. Jaja 😉

  Haha första gången jag varit med om att det står att jg redan lagt en sån här kommentar, antispam antar jag.

Leave a comment