x

Just nu:

17 augusti, 2014

”du får inte komma på mitt kalas”

17 augusti, 2014

Kökshylla

17 augusti, 2014
empty image
empty image

IMG_6185

IMG_6222

Så kom hyllan i köket äntligen upp! Tanken var först att köpa fyra separata konsoler men så hittade jag dessa ”tvillingkonsoler” på Bauhaus vilket gjorde uppsättningen mycket smidigare (men ändå inte helt lätt, gaaah!). Som vanligt när något nytt kommer upp förundras jag över hur tomt och tråkigt det måste ha varit innan, för oj sicket lyft för köket! Nu återstår bara det roliga, nämligen att fylla hyllplanen med fina saker. Glasburkar och något grönt är givet, men vad mer…  🙂

0

15 comments

  1. Vilken snygg hylla & den passar in i ditt kök. Om jag var du skulle jag ställa upp några ramar på hyllorna med t ex fotografier i som man kan byta ut när man tröttnar. Annars skulle jag behålla glasburkarna & blomman så det inte blir för plottrigt. Lycka till!
    Mvh http://starby.devote.se/

  2. Vad fint det blev 🙂 När flyttade ni till det här hemmet? I mitt huvud bodde ni fortfarande i trean med balkong, där ni inte hade plats för ett sånt där stort bord 😛 Snacka om att du är bra på att ge oss en bra blogg med glimtar av ditt liv, men ändå hålla mycket av det privata för er själva 🙂

Leave a comment