x

Ja det är jag

23 juli, 2014

För en stund sedan

23 juli, 2014

Vinn en CeraWand

23 juli, 2014
empty image
empty image

I samarbete med Devinastore.se kickar jag nu igång en tävling där ni har chansen att vinna min favoritlocktång CeraWand 19-32 mm.
För att vara med och tävla, motivera i kommentarsfältet varför just DU ska vinna!

Så här kan det se ut när jag lockar mitt hår med CeraWand. 🙂

Vinnaren presenteras på söndag. Glöm inte att bifoga din mailadress och lycka till!

Devinastore på facebook, gilla gärna! <3

0

122 comments

 1. Jag vill vara med och tävla!

  Min motivering:

  Skönheten ligger som bekant i betraktarens öga,
  men när man står ensam framför spegeln så hjälper det föga.
  Med en locktång från CeraWand är mitt hår i goda händer,
  och jag kan känna mig fantastiskt nöjd när jag framför spegeln vrider och vänder!

  Mvh Sophie Michelle Persson

 2. Efter två graviditeter så har jag inte bara tappat massor av hår (och då menar jag verkligen enorma mängder!) utan har även fått rakt hår! Innan de små liven kommit till världen hade jag lite lätt lockigt hår, men som sagt nu är det alldels rakt… De sägs att graviditetshormoner kan göra lockigt hår rakt och vise versa. Jag saknar mitt lockiga hår och det vore roligt att kunna locka till det lite nu och då

 3. Det vore fantastiskt kul att få vinna en locktång till mitt platta och livlösa hår. Nu under sommaren känns det extra kul att ha lite volym i håret så detta vore en perfekt gåva för en sliten ensamstående mamma som jag.

  Kram Sanna

 4. Jag har tunt och mjuk tråkigt ”bebishår” som är svårt att få någon som helst ordning på. Men med en locktång kanske jag klarar av det.
  Jag vill bli snygg i håret!

 5. Hej!

  Jag är gärna med!

  Till vardag eller fest,
  en riktigt bra locktång gör jobbet bäst!
  Med CeraWand,
  ren magi som hårstråna ihop band.
  En överraskning till min dotter detta skulle bli,
  perfekt när tjejdag vankas för bara vi!

  Gillar på FB.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina Söderström.

 6. När CSN-lönen inte räcker till för hårbeauty-shopping,
  ja då kan man tävla hos Stina med en förhoppning,
  jag vill kunna känna mig vacker med fina guldlockar,
  trots att risken blir att många då kring mig flockar,
  vem vill inte vakna upp ur vardagsgråheten,
  och framför spegeln med en Cerawand förvandlas till värsta skönheten,
  så till en glad men fattig student,
  skulle detta bli en uppskattad present

  HOPPAS

 7. Fanns en tid då jag gjorde mig vacker för andras skull,
  Idag är det bara jag och mitt rufsiga hårkrull…
  Vore kul att på håret få ordning och reda,
  så jag kan ut och dansa på fredag 🙂

 8. Jag är jätte gärna med då jag behöver en ny locktång. Älskar lockat hår och känner mig alltid lite extra fin när jag underbara lockar har. Kollade din video och tyckte den verkade super. Såg enkelt och lätt ut att man bara virade håret runt och höll i några sekunder.

 9. Att kunna förvandla sig inom loppet av några få minuter innan en arbetsdag eller en utgång med väninnorna skulle vara obetalbart!
  Hoppas!

 10. Mitt hår är platt och tråkigt, snygga lockar skulle pigga upp det ordentligt. Cerawand verkar vara en perfekt hjälp!

 11. Hej!

  Mammaledigheten är snart slut – nu ska tofsen bort och håret släppas ut! En ny locktång kan vara det som gör att jag kan gå till jobbet och känna mig het 🙂

 12. Mitt sommarhår..jag liksom inte till det får..
  Så om jag nu kan fixa lite fina lockar. .
  Tror jag att min frisyr igen rockar!!

 13. Mitt hår är rakare än den rakaste raksträcka och jag drömmer om svepande lockar,
  men tyvärr drömmarna med den ekonomiska verkligheten krockar!

 14. Hej jag vill vara med och tävla om locktången, om jag skulle vinna skulle jag ge bort den till min kompis som velat ha en locktång sedan hon provade min!

  Håller tummarna på att kunna göra min kompis glad 🙂

 15. Hej Stina!
  Jag har länge velat köpa en locktång, men det verkar aldrig vara rätt tillfälle… Antingen är det studentlitteratur som ska köpas eller som nu, saker till vår nya lägenhet, som måste prioriteras och mer ”nödvändiga” saker får gå i första hand. Jag skulle bli så himla glad över en sån här locktång då jag saknar att få känna mig fin och köpa något bara för min skull! 🙂 Din blogg är super, har följt dig i många år och kommer också från Västgötaslätten! 😉

 16. Jag har börjat fundera på att ständigt bära hatt.

  Jag får liksom inte till frisyren. Tiden är minimal som småbarnsförälder men jag vill gärna göra mig fin – det är ju en sådan härlig känsla. Min gamla locktång är en sådan pinsamt dålig historia. En sådan med taggar du vet, trasslar alltid ihop sig med håret och det brukar mest bli pannkaka av alltsammans. När jag ser videon och vansinnigt lätt det ser ut att göra snygga lockar känner jag mig lite som ett barn på julafton, ”jag vill, jag vill, jag vill”!

  Ha en fortsatt fin sommar! 🙂

 17. hej, jag skulle jätte gärna vilja ha en bra locktång som ger finna lockar eftersom min mamma gav bort våran för ett tag sen. Så när jag ska iväg vet jag inte vad jag ska göra med mitt hår eftersom det är ganska platt och tråkigt, och eftersom jag alltid har håret så hade det varit kul att vara lite extra fin i håret när man ska iväg.

 18. jag är med!
  jag skulle vilja vinna för jag drömmer verkligen att få till dom där perfekta lockarna, jag som har ganska tjockt och långt hår gör att lockarna inte håller sig så där lockiga och fina, resten av dagen.
  darför skulle denna passa mig perfekt!

 19. Hej!
  Är gärna med i denna härlig tävling.

  Åh tänk om just jag fick turen att vinna denna underbara vinst. Lyckan skulle vara total och jag en strålande glad kvinna bli.

  Med vänlig hälsning Julianna Fredriksson
  [email protected]

 20. Den skulle jag verkligen vilja vinna,
  mitt hår är i stort behov av att snyggas till.
  Med bra prylar sliter man inte så mycket på håret,
  och mitt hår tål inte mer slitage nu.
  Det är slitet och tunt och har allmänt dålig kvalitet,
  har börjat äta B-vitaminer och hoppas det hjälper, men behöver också ”snälla hårprylar” som inte skadar.

 21. Höstens mode kommer bli 60-talsinspirerad och jag slipper gärna att locka håret med en plattång. En locktång med dem omkretsen ger precis dem fylliga 60-tals lockarna som är helt rätt för säsongen!

 22. Åh jag skulle bli så himla glad om jag fick vinna! jag har ett hår utan dess like, otroligt tjockt och ”stort” speciellt nu i sommarvärmen. Skulle vara otroligt skönt att få lite styrsel på det med dessa fina lockar.

Leave a comment