x

Janni long top

2 juli, 2014

Från strålande solsken till…

2 juli, 2014

Lancôme Definicils Mascara

2 juli, 2014
empty image
empty image

IMG_3333

IMG_3406

Nytt i min necessär är denna mascara från Lancôme. Det är sällan jag har något på fransarna till vardags, vet att just mascara är ett måste för många men själv känner jag mig lätt översminkad, speciellt om mascaran är svart. Jag föredrar i så fall brun och de dagar jag får för mig att markera ögonen tar jag alltid bort överflödet på borsten med papper först för en så naturlig look som möjligt, utan klumpar. Nu när jag har hittat denna så behövs inte det, den är visserligen svart men inte alls så svart som svarta mascaror brukar och den separerar och förlänger på ett enligt mig perfekt sätt. Som mina fransar fast bättre. Så ja, ett litet tips till er som är på jakt efter en enkel vardagsmascara som håller vad den lovar!

0

3 comments

  1. Du är så himla fin stina! jag har en liten fråga. .. som egentligen inte har någonting med detta inlägg att göra men jag har precis fått reda på att jag är gravid och väntar vårat första barn. Det känns så förbaskat bra och jag går som på moln. Dock har jag en oroskänsla inför det där med missfall. .. hur går man egendom de första veckorna (där missfall är som vanligast) utan att bli galen av oro så fort det gör lite ont i magen eller så…?

Leave a comment