x

Skov?

1 juli, 2014

Janni long top

1 juli, 2014

Hej mitt i matchen!

1 juli, 2014
empty image
empty image

IMG_3265

Sprang förbi ICA precis innan stängning bara för att ha något gott till fotbollen. Bruschetta, brieost och vindruvor fick det bli. Mums! Och så Risentas bovetegröt. Hur den smakar återstår att se i morgon bitti men hur som helst bra med ett glutenfritt frukostalternativ.

Så, vem vinner matchen nu då? 🙂

0

7 comments

 1. Det är roligt hur man nästan har ett ”ha begär” när man kollar på matchen. Jobbigt när man som min sambo och jag kollar varje dag hihi, det blir mycket gott! 🙂

  Kram

 2. Åh gillade du gröten? Jag har bara provat en gång och tycker den hade en fruktansvärd bismak…Som bovete verkar ha! :/ Kram

 3. Kan hålla med Sofie om bismaken på bovete, himla tråkigt tyvärr eftersom de är en användbar råvara för glutenintoleranta.
  Mitt tips! Blanda häften vatten och hälften äpplejuice i grötblandningen. Jag brukar också blanda i kanel och liiite kardemumma i själva grötsmeten, så tycker jag att det avtar lite, själva ”bovetesmaken”.
  Hoppas du gillar det! Det mättar och är en bra frukost 🙂

 4. Å, bovetegröt är så gott! Jag var tvungen att köpa nya flingor efter att jag såg att du köpt! Jag gillar den verkligen!

 5. Å, bovetegröt är så gott! Jag var tvungen att köpa nya flingor efter att jag såg att du köpt! Jag gillar den verkligen!

Leave a comment