x

Redo för beachen!

23 juni, 2014

Bikten 24 timmar

23 juni, 2014

Och vinnaren är…

23 juni, 2014
empty image
empty image

Grattis!

Bamsen

Förändrade rutiner, skrik och gnäll, trötta föräldrar vars uppmärksamhet inte längre är riktad åt bara mig. Att få småsyskon är underbart, men också omvälvande och svårt. Bara för att man blir STORAsyster blir man ju inte automatiskt stor. Kanske är det just det man vill ena stunden, vara stor och kapabel, medan man i nästa vill vara riktigt liten. Jag tror det är viktigt att få vara båda. Världens sötaste Lotta på Bråkmakargatan-gris är snart på väg till dig, Josefines tös. Kanske kan lillebror få låna den nångång, om han är riiiktigt snäll!? Hihi.

Till alla er andra: Ange STINALEE i kassan {länk} så får ni 20% rabatt på allt, även reasortimentet.

Har ni haft en fin midsommar annars? Vi har bara tagit det lugnt, eller så lugnt man kan med två barn. 😉 Dessvärre avrundades ledigheten med en liten olycka i går. Mayia var millimetern från att få en tung hylla över sig, fattar inte hur det gick till men fullständigt livsfarligt och är det inte märkligt vilka superkrafter man får när det gäller ens barn? På något sätt lyckades jag flyga från andra sidan rummet och fånga upp den med min fot, vilket resulterade i en svullen och värkande sådan. Jag planerade att gå till läkaren i dag då jag var säker på att det hade blivit en spricka men det känns redan mycket bättre så jag avvaktar. Slutet gott, allting gott. Kram och god natt!

0

5 comments

  1. Men gud det är ju VI som har vunnit! Wiihoo så glad jag är och dottern kommer bli så glad! Tusen tack! Visst kommer lillebror få låna den, det tillåter hon alltid. <3

  2. Åh, vilken söt gris! 🙂 Vilken tur att det gick bra med er, en olycka händer så lätt! Kram

  3. Reklamen för alkohol känns bara så fel på den här fina bloggen som handlar om barn/familj/vardagsliv <3

Leave a comment