x

Midsommarinspo

17 juni, 2014

Glad midsommar!

17 juni, 2014

Tävling i samarbete med Ellis Corner

17 juni, 2014
empty image
empty image

Har ni hört talas om Maileg? Det har ni säkert, de underbara tygkaninerna, mössen, Lotta på Bråkmakargatan-bamsen och mycket mer kan väl ingen ha missat?! Personligen ääälskar jag deras grejer! 😀

elliscorner.se

Nu är det äntligen dags för tävling igen och i samarbete med webshopen Ellis Corner har jag nöjet att presentera en riktigt fin en, i vinstpotten ligger nämligen inget mindre än valfri Maileg-produkt. 

Reglerna är simpla. Surfa in på Ellis Corner {länk} och spana in deras sortiment, klistra sedan in länken till din Maileg-favorit i kommentarsfältet tillsammans med en kort motivering. Vinnare utses på söndag.

Lycka till och glöm inte att bifoga din mailadress!

maileg

Dessa skallrorna tycker jag är en så söt present till en nyfödd, helt ok pris dessutom.

0

120 comments

 1. När min dotter föddes för 4 år sedan så fick hon en liten kanin av mig i födelsepresent på BB och nu ska hon äntligen bli storasyster och är redo att ge vidare sin lilla kanin till sin kommande lillasyster på BB. Det skulle vara fint att fortsätta traditionen och ge en storasysterkanin nu samtidigt som sedan också får gå i arv!

  Denna underbara kanin vore en dröm för oss:

  http://www.elliscorner.com/varumarken/maileg/kanin-bunny-engel-mega-angela-maileg.html

 2. http://www.elliscorner.com/jul/gris-liten-maileg.html

  Min dotter Elsa som blir två år om en dryg månad skulle älska denna!! Hon har nyligen blivit helt frälst i Lotta och skulle bli så lycklig över sin egna lilla Bamse! Jag har tittat på den sen innan hon föddes men nu vore det extra kul när hon faktiskt gillar Lotta. Precis som jag gjorde när jag var liten.

 3. Hej Stina!

  Denna söta gris: (http://www.elliscorner.com/varumarken/maileg/gris-liten-maileg.html)
  Skulle jag vilja ge till min storasyster som ska få sitt första barn nu i början av december. Vi är fem barn i vår familj och hon är den första av alla syskonen som ska få ett barn och jag har en nästan likadan gris som jag haft sedan jag var 4 år och idag är jag 21. Denna gris symboliserar mig väldigt mycket och det skulle bli en personlig gåva till den nya lilla familjemedlemmen från mig.

  Men vänliga hälsningar, Louise

Leave a comment