x

Syskonlek

19 maj, 2014

Efter regn kommer… sniglar

19 maj, 2014

I mitt kylskåp – känsliga tittare varnas

19 maj, 2014
empty image
empty image

Det börjar se tunt ut i kyl och skafferi och ”sugen på nåt” som jag är blir jag glad när jag hittar ett bortglömt paket med finn crisp längst in. Mmm, inte dumt alls till en kopp kaffe men… vad ska jag ha på?! Öppnar kylen, inser att smöret är slut men se där… Philadelphia! Asken har visserligen stått där en tid men sånt här brukar hålla ett tag, visst?! Hmm, vart är bäst-före-datumet…

IMG_1446

Inte där.

IMG_1447

Inte där.

IMG_1448

Gaaah att det alltid ska vara lika svårt att hitta……!

IMG_1449

Ah, där! 01072014. Ok. Undra om det gäller bruten förpackning, är ju lite olika det där. Äh ska nog inte vara någon fara att äta men bäst att använda näsan först för luktar det ok är det oftast ok var det nån klok som sa. Jag för asken mot näsan samtidigt som jag öppnar locket…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1451

AHHHHHHLDFJFGIJGIRJGIRGAAAHH!!! Jag hoppar till och ger ifrån mig ett tjut, tar ett tag innan jag ens ser vad det är och om det typ LEVER… Herreeeeee vad vidrigt!! Är inte så värst känslig av mig, sur doft eller lite grönt i kanterna hade inte förvånat mig men fan, att det pågick nån seriös form av vetenskapligt projekt i min kyl hade jag inte en aning om. Och det var väl en jäkla tur att vi inte fick för oss att bjuda våra nyfunna vänner på mjukost när de var här i fredags, haha.

Dags att gå till jobbet nu, kommer upp en liten tävling senare så håll utkik! Om ni vågar komma tillbaka efter det här vill säga 😉

0

21 comments

 1. NÄÄÄ!!!! herregud!! den går ju ändå ut i juli?! Aldrig sett ngt liknande! lite möggel brukar man se på såna här, men så här mkt? jisses! Du får knapra på finn crisp utan..ellr med vanlig ost 🙂 har du inget jordnötsmör?

 2. Hahaha ja jag har lite mögelskräck så jag förstår precis din reaktion! 🙂 Just philadelphiaost har en enastående förmåga att mögla direkt, tror inte den innehåller något konserveringsmedel. Det är ju bra iofs men man är inte riktigt van vid att saker möglar så snabbt, i synnerhet inte i oöppnade förpackningar. Blä!!! 🙂

 3. Haha åh fy fan! Du bjuder på snusk du Stina! Jag minns när du rensade golvbrunnen;)

 4. Ett tips… Titta innan du luktar 😉 Haha.. Har hört att följande är bra :
  Ser det ok ut brukar det inte vara någon fara
  Luktar det ok är det ingen fara
  Smakar det ok är det ingen fara…

  Så alla tre ovanstående bör checkas av först! haha

 5. Alltså, jag förstår att det var läskigt men det ser rätt coolt ut ! Hittade ett öppnat tomatkrosspaket i kylen nån gång som var i samma klass. Jag var rätt nöjd över den konstnärliga faktorn ;). Med lite filter på det där så skulle du kunnat lura folk med att det var tiramisuglass, hihi.

 6. Men Stina, vart jobbar du? 😀 Följt dig så många år så blir så nyfiken. Kram

Leave a comment