x

Personlig fotovägg utan ramar

27 april, 2014

Änglar och sånt… <3

27 april, 2014

Morgonstund

27 april, 2014
empty image
empty image

Att få sitta ned med sin kopp kaffe på morgonen kan ta sin lilla tid, det ska göras mackor och o’boy och när det är klart har någon bajsat och så fortsätter det… men nu så! 😉 Söndag och barnkalas på schemat, håller tummarna för en lika underbar dag som i går för som vi njöt av värmen, hängde på altanen i alldeles för lite kläder, käkade piggelin, blåste såpbubblor och påtade i trädgården – om man nu kan kalla miniplätten med buskar framför vår altan för trädgård, haha.

Jag mailade på tal om det Malmö stad angående en odlingslott som jag vill arrendera. 300-400 kr per år för 50 eller 100 kvm, är inte det väldigt billigt? Tyvärr var det fullt och populärt som området tydligen är blir det sällan något ledigt. Jag ska nog gå dit och se om inte någon kan tänka sig att dela med mig, jag menar, borde ju finnas fler än jag som bara vill ha en ett par meter till sina ärtor?! 😛

Desktop14-001

Hjälper lillebror av med strumpor och skor, ”för i dag är det faktiskt sommar!!” 😛

0

5 comments

  1. Skulle så gärna vilja få se fler bilder från erat hem, så man får en bättre helhetsuppfattning. Kanske lite mer från uteplatsen också? Förstår inte riktigt när jag ser dessa bilder och planket/staketet, vad är det på utsidan? :O
    Haha här kanske nyfikenheten gick lite till överdrift märkte jag nu, men jag försöker alltid hitta en logik i det jag ser 😉
    Ni verkar bo väldigt mysigt hur som helst och jag förstår om det blir för privat att visa alla delar av hemmet!

    Kram!

  2. Jamen, visst är det något speciellt att få peta ned frön i marken och sedan skörda sina egna grönsaker…♥

  3. Ååh en odlingslott. Perfekt när man bor i lgh! Hör av dig om du får tag i nåt och det finns plats över 🙂

Leave a comment