x

Helgen

10 februari, 2014

Platsbrist på förskolan

10 februari, 2014

Kycklingwraps

10 februari, 2014
empty image
empty image

IMG_4432

IMG_4446

IMG_4449

Sofia bjöd oss på sina goda kycklingwraps i helgen. Älskar dem! Skär och stek kycklingen, krydda med salt, curry och paprikapulver. Tillsätt en burk med vanlig crème fraiche och en med paprika & chili, låt puttra tills kycklingen är klar och blanda sedan i valfria grönsaker exempelvis gurka, tomat, rödlök, paprika och någon sallad. Forma tortillabröden, lasta i fyllningen och njut!

0

19 comments

 1. Men oh så mumsigt! 🙂 Måste testa!
  Påminner om mina kycklinghistorier som jag brukar göra. Steker kyckling i små bitar och blandar ner en påse tacokrydda och en burk creme fraiche och en (eller två små burkar) burk majs. Fyll geggan i tortillabröd och vik ihop (använd en tandpetare i varje för att hålla ihop). Strö över riven ost och grädda i ugnen tills den smält! 🙂 Servera med sallad! MMMM!!!

 2. Fanny: Jag använder min Canon EOS 500D med Canon EF 50MM 1.4 USM, ett prisvärt objektiv som jag rekommenderar massor! Jag är dock i valet och kvalet om jag ska sälja i alla fall kamerahuset snart och byta upp mig till en Canon 6D eller liknande, kanske i vår! 🙂

 3. Såg gott ut. Dock har jag slutat helt med att äta kyckling efter att jag sett hur de behandlas. De blir så tunga att deras ben bryts under dem och de packas in i lådor där var fjärde kvävs. Så är det något man kan försöka skära ner på så är det kyckling 🙂 Finns quornfileér som smakar likadant som man kan blanda ut i kycklinggrytor och liknande 🙂

 4. Hej Stina! Som kostrådgivare kan jag inte låta bli att fundera mycket kring ditt mående! 🙂 Viktnedgång och trötthet är väldigt vanliga symtom av gluten, alltså symtom av att ha fått i sig gluten, inte symtom om man är glutenintolerant, utan det gäller alla då människan inte är skapt för att äta spannmål. Testa att utesluta gluten i en månad, det kan göra enorm skillnad! Och det värsta som kan hända är att du inte märker någon skillnad, men då kan du utesluta att det beror på det. Man måste utesluta det helt för att testa, det räcker med en liten smula för att kroppen ska reagera nämligen. Kortfattat så finns gluten i våra spannmål – vete, korn och råg. Även havre kan innehålla gluten så bäst är att undvika även det. Så bort med bröd, pasta, bulgur, havregrynsgröt osv. Är man ute efter kh så är glutenfria alternativ t ex potatis, ris, quinoa och bovete. Följ mig gärna på instagram (toveshalsa) för inspiration, äter bara glutenfritt.

 5. mums va gott de där såg ut !!
  mmm nu blev jag verkligen sugen på att göra mat..men det får vänta tills om 3 veckor när jag kan börja äta mat igen =)

 6. Hej Stina. Testade denna rätt idag och GUD så god den var. Snabb och enkel att laga och supergod! Hoppas vi får många fler goda ”recept” 🙂

 7. Tänkte bara flika in på det här lite äldre inlägget och säga att jag testade den här rätten igår. Supergod verkligen 🙂 Den blir det många fler gånger, toppen till söndagsmyset!

Leave a comment