x

Pepparkaksbak

15 december, 2013

Julklappen där tanken verkligen räknas

15 december, 2013

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet!

15 december, 2013
empty image
empty image

Sista dagen för en viktig insamling så passar på att pusha lite för den. Otroligt många unga kvinnor världen över har inte tillgång till den mödravård som de flesta av oss här ser som en självklarhet. Det saknas barnmorskor, utrustning och resurser till vanliga rutinkontroller som kan rädda liv. Varannan minut dör en kvinna i samband med graviditet eller förlossning, helt i onödan.

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet - Musikhjälpen 2013  Sveriges Radio - Google Chrome 2013-12-15 183623

Odis doulor i sverige - Musikhjälpen - Insamlingsbössan - Google Chrome 2013-12-15 180409

ODIS, organisationen för doulor och förlossningspedagoger i Sverige, har startat en insamlingsbössa på musikhjälpens hemsida. Sex timmar kvar innan den stänger, låt oss göra en sista kraftansträning och bidra med det vi kan för att minska mödradödligheten i världen! Klicka här eller på bilden ovan för att komma till insamlingen.

0

3 comments

  1. Stort TACK för ett superviktigt inlägg Stina!!! Dessa pengarna behövs så fruktansvärt mycket och varje liten krona räknas!! Kom igen nu ALLA så höjer vi siffran (rejält) tillsammans <3

  2. Tusen tack för att du pushar för vår insamling till Musikhjälpen! Inget bidrag är för litet och varje krona gör skillnad! ♥

    Allt gott!

    /Åsa Norén
    Styrelseordförande i ODIS

  3. Otroligt viktigt att belysa detta ämne och hur fantastiskt viktig Musikhjälpen är! Låt nu svenska folket kasta fram den STORA plånboken och gör skillnad för någonting som verkligen spelar roll här i världen! Har lyssnat från och till hela veckan och är så imponerad av hur engagerade så många människor är, och jag sponsrande såklart själv en liten slant igår trots en halvtaskig studentinkomst, men som dom säger ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra nåt”. Fint av dig att ta upp detta ämne i bloggen, Stina! Stor kram till dig och ett stort tack för en underbar blogg! <3 /Ida

Leave a comment