x

Sådan mor sådan dotter

15 december, 2013

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet!

15 december, 2013

Pepparkaksbak

15 december, 2013
empty image
empty image

IMG_1410

IMG_1422

IMG_1448-001

IMG_1479

Helt ärligt, att baka med barn är ofta trevligare i tanken än i verkligheten men har man ”bara” tid, tålamod och rätt inställning kaaan det bli en mysig stund tillsammans som jag tror skapar fina minnen för alla. Glad tredje advent på er!

0

10 comments

 1. Haha, du har så rätt Stina! Igår gav jag mig på att baka pepparkakor med brorsbarnen, som förvisso är lite äldre än dina små, men det gällde även där haha… 🙂

 2. Haha, det har du så rätt i. Tror dock att det i slutändan är värt det, mest för att ge barnen ett fint julminne 🙂 jäklar vad dina barn verkar ha växt förresten, lilla tjejen verkar ha blivit stor. Kram på er allihop!

 3. Haha, so true! I tanken är det uuurmysigt men i verkligheten totalt jävla kaos och jag tänker aldrig mer varje gång, haha. Det är klart att lillan på 8 månader nu ska ha gnällfest varje gång precis just då 😉

 4. Älskar att baka med hjälp av min dotter som snart är 2 1/2 år. Hon har alltid fått vara med när jag bakat så hon är van. Min svägerska sa att det är sååå omöjligt att baka när man har barn. Hon bakade i och för sig inte innan heller 😉
  Inte ett dugg omöjligt, bara roligt.

 5. Det här är en av anledningarna till att din blogg är en av mina två absoluta favoriter sedan alla år tillbaka, och aldrig blir gammal. Det är så jäkla härligt att läsa ärliga inlägg som speglar verkligheten som den verkligen är – kaosartad, kämpig, ”ostädad” men alldeles alldeles underbar. Det är underbart att, från en så sjukt inspirerande person som du är, få höra att vardagen kan vara både guldkantad och full med kladdiga barnhänder, kärlek och ”gah, fy fasiken, jag orkar bara inte!” på samma gång.

  Blir mer och mer trött på de bloggar där livet och vardagen sockras rejält och allt är så perfekt, för som läsare är det lätt att stå där och undra vad man gör fel som inte har strålande dagar jämt och inte orkar baka cup cakes, gå på mammaträffar, ha högklackat och perfekt hy och vara världens mest produktiva kvinna varenda dag. Det är så himla skönt att komma in här och slippa ifrågasätta sig själv, och känna igen sig istället. Då kommer man ihåg att ingens vardag verkligen är sådär polerad egentligen. Det är okej att vara mänsklig, man kan ju vara fantastisk och inspirerande och unik ändå. För det är ju du 🙂

  Du milde, vad långt det blev!

 6. Hehe 🙂 Vad stor tjejen din har blivit! Har lite svårt att bli bjuden på bakverk som barn har gjort.. Som när min kollega var hemma med sin treåring i två veckor pga influensa, öroninflammation och allt vad det var. Så kom hon till jobbet med muffins som de hade bakat tillsammans där hemma i sjukstugan. Hm, tack men nej tack.. Haha 😉

Leave a comment