x

I busskuren

21 november, 2013

Just nu:

21 november, 2013

Känner ni andra också så, att något är bättre än inget alls?

21 november, 2013
empty image
empty image

Kommentarer ‹ Stina-Lee

Det där var precis vad jag behövde höra, Sami. Haha!

Glimtar från min förmiddag:

001

Kläder på! Galet snygga double zipper-jeans från Anine Bing. En annan dag då jag matchat lite värdigare ska jag se till att knäppa bättre bilder på dem.

IMG_0212

I dag vankas det storhandling och äntligen fick jag tummen ur att städa kylskåpet ordentligt, sjukt tråkigt men otroligt skönt när det är gjort och nu ser jag verkligen fram emot att fylla på med lite ny mat! Förvarar ni också era nagellack i kylen förresten? ÄR det bra eller bara något jag fått med mig hemifrån?

IMG_0189

Fortsätter på städtemat. Vi har inte köpt någon ny dammsugare än och det behövs knappt för häromveckan kom Bobby hem med den största sopkvast jag någonsin sett, hahaha. Det ser för kul ut men ett par vändor genom lägenheten med den och golven är skinande rena! Tanken är att vi enbart ska ha den ute i trapphuset sedan… 😉

IMG_0257

Charlie på sin vanliga plats i soffan efter morgonpromenaden. Cornelis sover också så jag passar på att få lite gjort vid datorn. Jag besvarar mail, fakturerar och packar paket.

IMG_0220

En försmak av julen. Lussebullar och clementiner till fikat! 😀

0

42 comments

 1. Håller med, detta var ett roligt inlägg 😀 mer sånt!
  Kul med bilder på din, din vardag, skönhet osv 🙂

  Kikar in här ofta så vore kul med fler inlägg! Blanda gärna längre och mer genomtänkta inlägg med några kortare 🙂

 2. Jag tyckte det var en onödig kommentar och anser att du har rätt att göra precis det DU vill på DIN blogg. När du dock frågar så är min individuella åsikt att även jag gillar de mer ”personliga och lätta” inläggen som bara innehåller någon bild och någon anekdot från ditt liv så skulle jag inte vilja vara utan inlägg som den om tjejen i busskuren. De bryter av fint mot småberättelser om maiyas upptåg eller vad du hört på bussen =) Tycker du uppdaterar ganska ofta nu faktiskt =) går väl i omgångar, som allt annat =P

 3. Jag har aldrig haft mina nagellack i kylen, vad ska det vara bra för? Kan tänka mig något om att de inte ska torka in eller så, men det har jag heller aldrig haft problem med!

 4. Jag har också mina nagellack i kylen och även batterier, men vet inte heller om det hjälper? Haha.

 5. Jag gillar sådana här vardagliga inlägg, känns mysiga på något vis 🙂 Och nej, jag förvarar inte mina nagellack i kylskåp men minns att min dagmamma gjorde det när jag var liten. Minns dock inte varför, tycker det funkar fint att ha dem ståendes synliga på en hylla 🙂

 6. Jag håller med! Roligt med inlägg utan att de för den delen behöver vara perfekta! Men jag tycker att du gör som du vill, men kanske är det skönt att slippa ”pressen” att inläggen måste vara noggrant utformade?

 7. japp förvarar nagellacken i kylen, varför har jag ingen aning om.. mamma gör så 😛 jag har antagit att hållbarheten blir bättre, men aldrig tagit reda på om det stämmer haha

  Uppdatera precis så ofta eller sällan som du vill. Det som är bra med din blogg är att den känns äkta, och att du har en blandning mellan små vardagliga ting och större funderingar.

 8. Jag läste någonstans häromveckan (minns tyvärr inte vart) att man inte ska ha nagellacken i kylen! Varför la jag tyvärr inte på minnet.. Kan det varit i buffé…? De listade iaf flera saker som många förvarar i kyl, både frukt, grönsaker, nagellack, som egentligen inte alls bör stå där.

 9. Jag tror inte det spelar så stor roll att du har dem i kylen. Huvudsaken är att de får stå upp, oavsett var de får stå. Det är det som hindrar lacket från att tjockna 🙂

 10. Haha, jag gör också samma sak. Förvarar nagellacken i kylen alltså. Du, vart har du lyckats få tag på dina brallor?

 11. Men Stina! Uppdatera bara när du känner för det, ingen PRESS!!
  Tycker sådana kommentarer är så himla onödigt, och faktiskt rätt elaka.

 12. Mycket bättre med någonting än ingenting alls! Läser inte din blogg (enbart) för att få massor av intellektuell stimulans, utan för att du är en jordnära och go tjej vars blogg ger mig en mysig känsla i magen.

  Däremot ska du inte känna dig pressad att uppdatera!

 13. Min mamma har alltid förvarat nagellacken i kylen. Och likaväl som man per automatik köper samma tandkräm, smör och ketchup som sin mamma så förvarar jag också mina nagellack i kylen. Frågan är bara- varför:)?

 14. Näää Stina, dom ska inte förvaras i kylen. Det där e nått vi fått för oss från våra föräldrar. Och dom hade inte alltid rätt 😉

 15. Helt onödigt att ha nagelacken i kylen 🙂 Bara något som vi har fått med oss från våra mammor. Kolla ex på en nagelsalong, där har de aldrig dem i kylen. Så länge de inte står i solljus eller hög värme så klarar de sig bra ändå 🙂 så mer plats åt annat i sidofacken helt enkelt 😉

 16. Åh det spelar verkligen inte roll om hur eller när du skriver. Minsta lilla inlägg är lika skoj att läsa ändå. Stor kram på dig. Jag tycker att din blogg är fantastisk! Ha nu en fin helg med familjen. Kram kram

 17. Ni som har skrivit att min kommentar var elak, såg ni inte blinkningen eller?
  Jag skrev det för att peppa Stina, ingenting annat.
  Hon tog det inte ens negativt själv, så kommer ni här och sprider sån negativ energi.
  Jag älskar din blogg Stina och vill läsa så mycket det bara går! 🙂

 18. Min mamma förvarar sina nagellack i kylen och jag gjorde det förut… sen slutade jag med det och det har funkat rätt bra ändå. Tror det har med hållbarheten att göra kanske!? Batterier förvarar jag dock i kylen men vet egentligen inte varför, haha. Mitt holländske ex tyckte det var jättekonstigt och ”svenskt”, haha. 😛

 19. Jag hållee faktiskt med sami. Jag behöver inga djupa långa inlägg varje dag… ett lite inlägg är bättre än inget… detta är av all välmening långt eller kort inlägg, man blir glad vad du än skriver stina…

 20. Jag är utbildad nagelterapeut och av min erfarenhet finns det ingen anledning till att ha dom i kylen. Däremot kan det finnas en risk med att ha dom i kylen då det finns en motor i kylen och nagellack är väldigt brandfarliga. Jag skulle förvara dom i badrumsskåpet där det ändå är mörkt och svalt.

 21. Jenny (nagelterapeut) om du verkligen är diplomerad nagelterapeut så borde du vet att hållbarheten förlängs avsevärt om man har nagellacken i kylen…

 22. va härligt med peppande kommentarer som gör att man vågar skriva lite mer ! =)

  vilken otroligt fin tröja du har , vart är den ifrån ??

 23. Vill minnas att du någon gång postade ett inlägg som delvis handlade om någon form av ”skrivkramp” – att du skrev och raderade, skreeev och raderade. Jag tycker inte nödvändigtvis att ”något är bättre än inget” men jag håller med i att det inte måste vara perfekt! Har du suttit ner och författat något färdigt som inte känns helt hundra – men som du ändå lagt ner tid på så: ut med det! Det måste inte vara totalkorrekt avseende språk och formalia eller ens helt logiskt i resonemang för att man ska kunna ”få ut något” som läsare. Sharing is caring, eller hur? 😉

  För övrigt är det skitkul att få se din vardag med bilder på sopkvast och allt vad det innebär 🙂

 24. Man ska INTE förvara nagellack i kylen då det gör dem tjockare och till slut förstör dem!

  Lika underbar blogg som alltid Stina-Lee!

 25. Nagellack ska förvaras mörkt och svalt, så kylen är ett bra ställe att förvara dem. Torkar du av flaskornas gängor från nagellack med remover så kan du ha lacken nästan hur länge som helst!

  Angående dammsugare: När det är dags rekommenderar jag en Electrolux Ultra Silencer. Lite dyrare men helt klart den bästa på marknaden enligt mig. Har kört med det de senaste tio åren och jag jobbar i en elaffär och säljer mycket av den modellen just för att jag är så nöjd. Kolla runt lite och vänta på erbjudanden och köp när priset är nedsatt.

 26. Jag har mina i en byrålåda i sovrummet, dock hade mamma alltid nagellacken i kylskåpet och så även min syster idag.

  En snabb googling säger att det bara är ett gammalt, felaktigt, husmorstips – och att de bör förvaras mörkt men i rumstemperatur!

  http://www.nagelgallerian.com/Om-naglar

Leave a comment