x

Din doula och förlossningsfotograf

6 september, 2013

Asics gel

6 september, 2013

Varm nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier

6 september, 2013
empty image
empty image

Vi har sjukstuga här hemma och vad passar väl bättre då än detta? En sked och vips så är jag Stina 8 år igen, hihi. Barndomsminnen. Det var extra speciellt när man fick en klick vaniljglass i nyponsoppan, och så fantastiskt gott! Lika gott var det i dag.

0

16 comments

  1. Tack för påminnelsen – nyponsoppa är ju bara hur gott som helst! Förresten, när jag var liten la mina föräldrar glass i morotsjuice och sa att det var nyponsoppa. Och jag gick på det!

  2. Det är såå gott med nyponsoppa! Men jag gillar den iskall så pappa brukade lägga i isbitar och ställa in den i kylen efter han kokat den så den var kall när jag vaknade på morgonen 🙂 Glass och biskvier ska det självklart vara i!

  3. Sök på oktoberbarn2012 på facebook (om du har det) och gå med i världens bästa mammagrupp för alla mammor som har barn födda i oktober 2012! Kramar

  4. Såg asgott ut, minns det från min barndom 🙂

  5. Krya på er.. =)

    Äntligen är jag tillbaka från min bloggpaus och jag har även fått en ny design på bloggen. Välkommen att kika in och säga vad du tycker. Ha en bra kväll… /Mathilde

Leave a comment